مواد لازم:
پنير خامهاي:300گرم
خامه فرم گرفته: 400 گرم
شكر: 150 گرم
پودر نسكافه: 3 قاشق غذاخوري
ژلاتين: 8ورق
آب جوش: يك چهارم ليوان
زرده تخم مرغ: 6 عدد
شير: يك ليوان(250ميلي ليتر)
روش تهيه :
ابتدازردههاي تخم مرغ را با شكر مخلوط كرده و با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا پف كنند. نسكافه را با آب جوش مخلوط كرده و به همراه شير به زردهها اضافه ميكنيم و همه را با هم داخل ظرف مخصوص كرم پزي ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم و به هم ميزنيم تا مواد به جوش آيد و زردهها بپزند. مخلوط حاصل را كنار ميگذاريم تا خنك شود. در اين فرصت پنير خامهاي و خامه را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بهم ميزنيم تا يكدست شوند. ورقههاي ژلاتين را نيز داخل آب سرد قرار ميدهيم و وقتي كه پس از چند دقيقه نرم شدند از داخل آب آنها را خارج كرده و داخل ظرفي مناسب روي بخار آب قرار ميدهيم تا ذوب شوند همه مواد را توسط درجه كند همزن برقي هم ميزنيم تا يكدست شوند و داخل قالب مورد نظر ريخته و بهمدت 8 ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا كاملا ببندد. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين ميكنيم.
منبع:مجله ايده آل ارسال توسط کاربر محترم سايت :saeedeh_cj