جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شربت بار
-(4 Body) 
شربت بار
Visitor 1040
Category: دنياي فن آوري
توضيح: شربت بار عبارت است از مخلوط قوام آمده شكر و آب كه با درجات پخت متفاوت جهت كاربردهاي مختلف مصرف مي گردد.

مواد لازم:
 

شكر / يك كيلو
آب / 400 ميلي ليتر
پودر كف دريا / يك قاشق چايخوري
جوهر ليمو / يك دوم قاشق چايخوري
گلاب / يك چهارم پيمانه
پودر هل / يك دوم قاشق چايخوري
محلول زعفران / يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
 

شكر و آب را داخل قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد؛ اجازه دهيد شكر در آب حل شود ولي آب نجوشد. پس از آن كه شكر حل شد اجازه دهيد آب و شكر بجوشد تا مايه غليظ شود. سپس جوهر ليمو را در 2 قاشق سوپخوري آب حل كنيد و داخل شربت بريزيد و هم بزنيد. كف دريا را هم افزوده و با كفگير هم بزنيد. بعد از افزودن كف دريا، شربت كف مي كند كه بايد اين كف را از سطح شربت جمع كنيد. گلاب، زعفران و پودر هل را بيفزاييد و مجدداً صبر كنيد تا شربت به غلظت دلخواه برسد. دماي مناسب براي برداشتن شربت زولبيا از روي حرارت 110 درجه سانتي گراد و هنگام مصرف 70 درجه سانتي گراد مي باشد.

نكته:
 

1ـ اگر دماسنج در دسترس نيست شربت را با كمك قاشق تست كنيد. يعني شربت را با قاشق برداريد و قاشق را برگردانيد بايد قطره هاي آخري كه از قاشق مي ريزد كاملاً كش دار باشد زيرا شربت زولبيا بايد خيلي غليظ باشد و گرنه زولبيا داخل شربت خمير مي شود.
2ـ اگر جوهر ليمو در دسترس نبود از 3 قاشق سوپخوري آب ليمو استفاده كنيد.
3ـ شربت بار بايد آرام بجوشد و گرنه شكرك مي زند.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image