جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


بيسكوئيت عسلي
-(6 Body) 
بيسكوئيت عسلي
Visitor 928
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

كره 125 گرم
پوست ليموترش 2 قاشق مرباخوري ، رنده شده
شكر ريز 75 گرم
آرد مخصوص 3پيمانه
گردو 30 گرم ، نگيني خرد شده
آب پرتقال يا آب سرد يا شير دو سوم پيمانه
عسل يك پيمانه
گردو 3 قاشق غذاخوري ، خرد شده
كنجد 3 قاشق غذاخوري براي روي شيريني ها

طرز تهيه :
 

كره ، رنده پوست ليموترش و شكر را داخل ظرف مناسبي بريزيد و با همزن بزنيد تا مخلوط ، سفيد و يك دست شود. آرد مخلوط با يك قاشق مرباخوري بيكينگ پودر ، گردو و آب ميوه را طي دو مرحله به مايه اضافه كرده و مخلوط كنيد. خمير آماده شده را با قاشق غذاخوري به شكل بيضي در آورده ، با فاصله 3 سانتي متر داخل سيني فر چرب شده بچينيد . سپس با چنگال روي شيريني را شكل دهيد و به مدت 20 دقيقه داخل فر بگذاريد ، بعد از خارج كردن از فر (5 دقيقه) بگذاريد تا خنك شود. عسل را داخل ظرفي گرم كنيد . سپس شيريني را داخل عسل فرو ببريد و كنار بگذاريد و روي آن ها گردو و كنجد بپاشيد.

نكته :
 

ـ آرد مخصوص آردي است كه در هر 3 پيمانه آرد يك قاشق چايخوري بيكينگ پودر داشته باشد.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image