مواد لازم :
  
 كره 125 گرم 
 پوست ليموترش 2 قاشق مرباخوري ، رنده شده 
 شكر ريز 75 گرم 
 آرد مخصوص 3پيمانه 
 گردو 30 گرم ، نگيني خرد شده 
 آب پرتقال يا آب سرد يا شير دو سوم پيمانه
 عسل يك پيمانه 
 گردو 3 قاشق غذاخوري ، خرد شده 
 كنجد 3 قاشق غذاخوري براي روي شيريني ها  
طرز تهيه :
  
 
 كره ، رنده پوست ليموترش و شكر را داخل ظرف مناسبي بريزيد و با همزن بزنيد تا مخلوط ، سفيد و يك دست شود. آرد مخلوط با يك قاشق مرباخوري بيكينگ پودر ، گردو و آب ميوه را طي دو مرحله به مايه اضافه كرده و مخلوط كنيد. خمير آماده شده را با قاشق غذاخوري به شكل بيضي در آورده ، با فاصله 3 سانتي متر داخل سيني فر چرب شده بچينيد . سپس با چنگال روي شيريني را شكل دهيد و به مدت 20 دقيقه داخل فر بگذاريد ، بعد از خارج كردن از فر (5 دقيقه) بگذاريد تا خنك شود. عسل را داخل ظرفي گرم كنيد . سپس شيريني را داخل عسل فرو ببريد و كنار بگذاريد و روي آن ها گردو و كنجد بپاشيد. 
نكته :
  
 ـ آرد مخصوص آردي است كه در هر 3 پيمانه آرد يك قاشق چايخوري بيكينگ پودر داشته باشد. 
منبع:هنر آشپزي 72