مواد لازم:
هندوانه : يك عدد درشت
هويج : 2 عدد
طالبي : يك عدد
كاتر به شكل گل و برگ : يك عدد
خلال دندان : مقداري
طرز تهيه :
هندوانه را شسته و خشك كنيد . از قسمت بالاي هندوانه با چاقوي تيز 2 برش بزرگ به شكل برگ ايجاد كنيد و قسمت هاي اضافه را به آرامي جدا كرده و برداريد .داخل هندوانه را با توپي خارج كرده و كنار بگذاريد . با كاتر برگ از پوست هندوانه جدا شده برش هاي برگ از پوست هندوانه جدا شده برش هاي برگ را جدا كنيد. مي توانيد از قسمت داخل پوست هندوانه هم برش هاي گل را جدا كنيد.با هويج گل رز و گل هاي 5 پر درست كنيد. با هويج گل رز و گل هاي 5 پر درست كنيد. توپي هاي كوچك هندوانه را به همراه گل و برگ بريده شده روي قسمت بالاي برش برگ مانند به وسيله خلال دندان نصب كنيد تا پوشيده از گل و برگ شود . داخل هندوانه را هم با توپي هاي هندوانه و طالبي پر كنيد.
نكته :
مي توانيد براي پر كردن هندوانه از ميوه هاي فصل به صورت سالاد فصل استفاده كنيد.
منبع:نشريه هنرآشپزي 72