جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزانيا
-(2 Body) 
پيتزانيا
Visitor 868
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:
 

پنير موتزارلا: 200 گرم
پاستا فوزيلي: 500 گرم
پنير خامه اي: يك پيمانه
پنير پارمزان: نصف پيمانه
جعفري: 3 قاشق غذاخوري
پپروني: نصف پيمانه
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اي سبز و قرمز: از هر كدام يك عدد
پياز: يك عدد، خلالي
سير: 2 حبه، خرد شده
قارچ: 300 گرم ورقه شده
گوجه فرنگي: 5 عدد، بدون پوست
اورگانو و فلفل قرمز خشك: نصف قاشق مرباخوري، از هر كدام
نان حجيم: يك عدد

طرز تهيه:
 

پاستاها را در آب جوش و نمك بپزيد.
در كاسه اي روغن زيتون ريخته و فلفل دلمه اي نازك خلالي شده، پياز، سير و قارچ را تفت دهيد تا آب قارچ ها كشيده شود. در آخر نمك و فلفل را اندازه كرده و گوجه فرنگي هاي خرد كرده را به آن اضافه كنيد. حرارت را كم كرده، بگذاريد تا بجوشد و جا بيفتد.
يك ملاقه ي كوچك از آب پاستا را در آن جوشيدن است قبل از آب كش كردن به مخلوط پنير خامه اي اضافه كنيد. سپس پاستاها را نيز با مخلوط پنير مخلوط كنيد.
پاستاها را در ظرف فر ريخته و يك لايه از سس گوجه، قارچ و فلفل روي آن بريزيد. يك لايه پنير موتزارلا و كمي اورگانو و فلفل قرمز پاشيده و با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد بگذاريد تا پنير ذوب شده و طلايي شود و سپس با نان سرو كنيد.

نكته:
 

ـ پپروني نوعي كالباس تند است.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image