مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
پنير موتزارلا: 2 پيمانه، رنده شده
پودر نان: 2 پيمانه
پارمزان رنده: يك چهارم پيمانه
روغن زيتون: يك دوم پيمانه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
سيب زميني: يك كيلو
طرز تهيه:
در كاسه اي پودر نان، روغن زيتون، نمك و فلفل را مخلوط كنيد. سيب زميني ها را پوست كنده و به صورت 4 قاچ در آوريد و از پودر نان روي آن بماليد و روي سيني فر بگذاريد.
سپس در فر بگذاريد تا بپزد. بعد از خارج كردن از فر، پنير پارمزان و موتزارلا پاشيده و 5 دقيقه ي ديگر در فر بگذاريد تا طلايي شود.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69