مواد لازم براي 4 نفر:
  
 كاهو: 500 گرم
 آب مرغ: يك دوم پيمانه 
 شير: 2 پيمانه 
 كره: 50 گرم 
 خامه: 50 گرم 
 آرد: يك و نيم قاشق غذاخوري 
 پياز: يك عدد
 نمك و فلفل: به ميزان لازم
 پنير گودا: 100 گرم 
طرز تهيه:
  
 كاهوها را شسته، خرد كرده و فقط در حد سبك شدن با كمي كره تفت دهيد. پياز را هم ريز خرد كرده و در كره تفت دهيد تا سبك شود. بعد هر دو را به آب گوشت اضافه كرده و بپزيد. بعد از يك ربع پخت، مواد را با گوشت كوب برقي ميكس كنيد. در ظرف ديگري آرد و كره را تفت داده، شير را اضافه كنيد. در آخر خامه را نيز افزوده و اين سس را به سوپ بيافزاييد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و بعد از جا افتادن سوپ، پنير گوداي خرد شده را اضافه كنيد. سوپ را به مدت 10 دقيقه در طبقه ي وسط فر با دماي 175 درجه ي سانتي گراد گذاشته بعد از خارج كردن از فر با كاهوي ريز خرد شده و آب ليمو تزيين و سرو كنيد. 
نكته:
  
 ـ اين دستور 65 گرم كربوهيدرات، 50 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1360 كيلو كالري انرژي دارد. 

 منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69