مواد لازم براي 4 نفر:
كاهو: 500 گرم
آب مرغ: يك دوم پيمانه
شير: 2 پيمانه
كره: 50 گرم
خامه: 50 گرم
آرد: يك و نيم قاشق غذاخوري
پياز: يك عدد
نمك و فلفل: به ميزان لازم
پنير گودا: 100 گرم
طرز تهيه:
كاهوها را شسته، خرد كرده و فقط در حد سبك شدن با كمي كره تفت دهيد. پياز را هم ريز خرد كرده و در كره تفت دهيد تا سبك شود. بعد هر دو را به آب گوشت اضافه كرده و بپزيد. بعد از يك ربع پخت، مواد را با گوشت كوب برقي ميكس كنيد. در ظرف ديگري آرد و كره را تفت داده، شير را اضافه كنيد. در آخر خامه را نيز افزوده و اين سس را به سوپ بيافزاييد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و بعد از جا افتادن سوپ، پنير گوداي خرد شده را اضافه كنيد. سوپ را به مدت 10 دقيقه در طبقه ي وسط فر با دماي 175 درجه ي سانتي گراد گذاشته بعد از خارج كردن از فر با كاهوي ريز خرد شده و آب ليمو تزيين و سرو كنيد.
نكته:
ـ اين دستور 65 گرم كربوهيدرات، 50 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1360 كيلو كالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69