مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
بادنجان قلمي: 5 عدد
مغز گردو: 400 گرم، چرخ شده
پياز: يك عدد، رنده شده
رب انار يا ازگيل: 3 قاشق غذاخوري
آب ليموترش: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
گوجه فرنگي: 5 عدد
روغن: به ميزان لازم
طرز تهيه:
بادنجان ها را با پوست آب پز كرده و شكمشان را باز كنيد. سپس داخل آبكش ريخته و يك جسم سنگين روي آن ها قرار دهيد تا آبشان خارج شود. داخل گوجه فرنگي ها را نيز خالي كنيد. براي تهيه ي مواد مياني به اين ترتيب عمل كنيد: مغز گردوي چرخ شده را همراه پياز رنده شده ي بدون آب، رب انار يا ازگيل، آبليموترش، نمك و فلفل مخلوط و داخل بادنجان ها و گوجه فرنگي ها را با اين مايه پر كرده و در روغن كم، با حرارت خيلي ملايم و در بسته سرخ كنيد. اين كار بايد حدود 30 تا 45 دقيقه با حرارت ملايم زمان ببرد و مرتب اين رو و آن رو كنيد. اين غذا همراه پلو يا نان سرو مي شود.
نكته:
ـ اين دستور 75 گرم كربوهيدرات، 20 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1280 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69