جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لونگي گوجه فرنگي و بادمجان
-(2 Body) 
لونگي گوجه فرنگي و بادمجان
Visitor 900
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
 

بادنجان قلمي: 5 عدد
مغز گردو: 400 گرم، چرخ شده
پياز: يك عدد، رنده شده
رب انار يا ازگيل: 3 قاشق غذاخوري
آب ليموترش: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
گوجه فرنگي: 5 عدد
روغن: به ميزان لازم

طرز تهيه:
 

بادنجان ها را با پوست آب پز كرده و شكمشان را باز كنيد. سپس داخل آبكش ريخته و يك جسم سنگين روي آن ها قرار دهيد تا آبشان خارج شود. داخل گوجه فرنگي ها را نيز خالي كنيد. براي تهيه ي مواد مياني به اين ترتيب عمل كنيد: مغز گردوي چرخ شده را همراه پياز رنده شده ي بدون آب، رب انار يا ازگيل، آبليموترش، نمك و فلفل مخلوط و داخل بادنجان ها و گوجه فرنگي ها را با اين مايه پر كرده و در روغن كم، با حرارت خيلي ملايم و در بسته سرخ كنيد. اين كار بايد حدود 30 تا 45 دقيقه با حرارت ملايم زمان ببرد و مرتب اين رو و آن رو كنيد. اين غذا همراه پلو يا نان سرو مي شود.

نكته:
 

ـ اين دستور 75 گرم كربوهيدرات، 20 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1280 كيلوكالري انرژي دارد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image