مواد لازم:
  
 تخم مرغ: يك عدد
 پياز داغ: 2 قاشق غذاخوري
 نمك و فلفل: به ميزان لازم 
 گوشت چرخ كرده: 300 گرم
 بيكينگ پودر: يك قاشق مرباخوري 
 شير: سه چهارم پيمانه 
 جعفري: 2 قاشق غذاخوري 
 آرد سوخاري: يك سوم پيمانه 
 رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري 
 كره: 25 گرم 
 محلول زعفران: يك دوم قاشق مرباخوري  
طرز تهيه:
  
 سفيده و زرده را جدا كنيد. سفيده را جداگانه هم بزنيد تا پوك شود. زرده را با چنگال كمي هم بزنيد و به همراه پياز داغ، نمك و فلفل به گوشت اضافه كنيد و كاملاً ورز دهيد. بيكينگ پودر را روي شير بريزيد و به همراه جعفري و آرد سوخاري به گوشت اضافه كرده و در انتها سفيده ي تخم مرغ را اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد. 
 داخل ظرفي را سلفون كشيده، كمي چرب كنيد و آرد سوخاري بپاشيد. مايه ي گوشتي را روي آن پهن كنيد. ظرف آن را درون ظرف ديگري برگردانيد و با پشت و رو كنيد. رب گوجه، كره و آب زعفران را 30 ثانيه با قدرت 100 درصد در دستگاه بگذاريد و كمي آب به آن اضافه كنيد و بعد روي گوشت بريزيد. ظرف را مجدداً بدون درپوش به مدت 4 تا 5 دقيقه با تركيب گريل با مايكروويو 40 درصد، روي سه پايه ي بلند فلزي قرار دهيد. 

 
 نكته:
  
 ـ اين دستور 40 گرم كربوهيدارت، 75 گرم پروتئين، 80 گرم چربي و 1180 كيلوكالري انرژي دارد. 
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69