جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پودينگ گوشت
-(15 Body) 
پودينگ گوشت
Visitor 943
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

تخم مرغ: يك عدد
پياز داغ: 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
گوشت چرخ كرده: 300 گرم
بيكينگ پودر: يك قاشق مرباخوري
شير: سه چهارم پيمانه
جعفري: 2 قاشق غذاخوري
آرد سوخاري: يك سوم پيمانه
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
كره: 25 گرم
محلول زعفران: يك دوم قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
 

سفيده و زرده را جدا كنيد. سفيده را جداگانه هم بزنيد تا پوك شود. زرده را با چنگال كمي هم بزنيد و به همراه پياز داغ، نمك و فلفل به گوشت اضافه كنيد و كاملاً ورز دهيد. بيكينگ پودر را روي شير بريزيد و به همراه جعفري و آرد سوخاري به گوشت اضافه كرده و در انتها سفيده ي تخم مرغ را اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد.
داخل ظرفي را سلفون كشيده، كمي چرب كنيد و آرد سوخاري بپاشيد. مايه ي گوشتي را روي آن پهن كنيد. ظرف آن را درون ظرف ديگري برگردانيد و با پشت و رو كنيد. رب گوجه، كره و آب زعفران را 30 ثانيه با قدرت 100 درصد در دستگاه بگذاريد و كمي آب به آن اضافه كنيد و بعد روي گوشت بريزيد. ظرف را مجدداً بدون درپوش به مدت 4 تا 5 دقيقه با تركيب گريل با مايكروويو 40 درصد، روي سه پايه ي بلند فلزي قرار دهيد.

نكته:
 

ـ اين دستور 40 گرم كربوهيدارت، 75 گرم پروتئين، 80 گرم چربي و 1180 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image