جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كوفته گوجه فرنگي
-(7 Body) 
كوفته گوجه فرنگي
Visitor 924
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

گوشت چرخ كرده: 300 گرم
پياز نگيني خرد شده: نيم كيلوگرم
پياز رنده شده: يك عدد متوسط
گوجه فرنگي: نيم کيلو
برنج خيس كرده: يك پيمانه
روغن: 2 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه: به مقدار لازم

طرز تهيه:
 

گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده، زردچوبه، ادويه، نمك، فلفل و برنج خيس شده كه آب آن را گرفته ايد مخلوط كرده، از آن گلوله هاي كوچكي به اندازه ي يك گردو برداشته و با فشار كف دست به صورت دايره درآوريد.
كف قابلمه يا تابه ي گودي روغن ريخته و يك رديف از پياز نگيني شده ي درشت خرد شده بريزيد. روي پيازها گوجه فرنگي خرد شده ريخته، كمي نمك و فلفل روي آن بپاشيد و دايره هاي گوشت و برنج فوق را به رديف روي آن بچينيد.
اين عمل را رديف به رديف تكرار كنيد سپس يك پيمانه آب را از گوشه ي قابلمه به مواد اضافه كنيد. در ظرف را گذاشته و با حرارت ملايم به مدت يك ساعت بپزيد.

نكته:
 

1ـ اين دستور 210 گرم كربوهيدرات، 85 گرم پروتئين، 60 گرم چربي و 1720 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ اين غذا را مي توان با انواع نان هاي سنتي، به خصوص نان سنگك سرو كرد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image