مواد لازم براي 10 نفر:
آب: يك پيمانه
كره يا روغن جامد: يك دوم پيمانه
نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
خردل: يك چهارم قاشق مرباخوري
آرد: يك پيمانه
تخم مرغ: 3 عدد
پنير پارمزان: 100 گرم
پنير خامه اي: 200 گرم
ماست خامه اي: 150 گرم
فلفل دلمه اي قرمز: يك عدد
كلم بروكلي: 200 گرم
طرز تهيه:
ابتدا آب و كره را در ظرف گودي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. نمك، فلفل و خردل را هم اضافه كرده و اجازه دهيد تا آب به جوش آيد. بلافاصله بعد از به جوش آمدن، آرد را يك مرتبه به آب و كره اضافه كنيد و سريع هم بزنيد تا خمير نرم و يك دستي به دست آيد. حدود 3 تا 4 دقيقه روي حرارت ملايم هم بزنيد تا خمير کمي خودش را گرفته، آب آن تبخير و از ظرف جدا شود. سپس ظرف را از روي حرارت برداشته و پس از خنک شدن، تخم مرغ ها را يكي يكي با فاصله ي زماني يك تا 2 دقيقه اضافه كنيد. خمير را خوب هم بزنيد تا يك دست و صاف شده و گلوله نداشته باشد. در آخر پنير را اضافه كرده و مخلوط كنيد. خمير آماده شده را داخل قيف با سر ماسوره ي شكوفه ريخته و در سيني فر كه كاغذ روغني انداخته و چرب كرده ايد شكوفه هاي يك دست و منظم به صورت دايره زده و در پنجره ي وسط فر از قبل گرم شده با دماي 220 درجه ي سانتي گراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد، سپس حرارت را به 180 درجه ي سانتي گراد رسانده و 10 دقيقه ي ديگر زمان دهيد تا نان ها طلايي شوند پس از خارج كردن از فر و خنك شدن، قسمت روي نان را با چاقو برش داده و كنار بگذاريد.
براي تهيه ي مواد مياني، پنير خامه اي را با همزن برقي زده و ماست خامه اي را اضافه كرده، با قيف داخل نان بريزيد، فلفل دلمه اي را به صورت نگيني خيلي ريز خرد كرده و روي پنيرها بريزيد. كلم بروكلي را كه بخارپز يا آب پز كرده ايد روي آن بچينيد.
نکته:
1- اين دستور 100 گرم کربوهيدرات، 100 گرم پروتئين، 265 گرم چربي و 3185 کيلو کالري انرژي دارد.
2- مي توانيد براي مخلوط کردن تخم مرغ ها، خمير را با دست ورز دهيد تا کاملاً يک دست شود.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69