جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميرور توت فرنگي
-(5 Body) 
ميرور توت فرنگي
Visitor 874
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي كيك پايه:
 

تخم مرغ: 2 عدد
شكر: 4 قاشق سوپخوري
آرد گندم: 6 قاشق سوپخوري
بيكينگ پودر: يك دوم قاشق چايخوري

مواد لازم براي موس توت فرنگي:
 

توت فرنگي: 500 گرم، تازه يا فريز شده
زرده ي تخم مرغ: 4 عدد
شكر: يك دوم پيمانه يا 125 گرم
شير: يك پيمانه يا 250 ميلي ليتر
پودر ژلاتين: يك و نيم قاشق سوپخوري
عرق بهار نارنج يا بيدمشك: يك پيمانه يا 60 ميلي ليتر (يا عرق نعنا)
خامه ي صبحانه: يك پيمانه (250 ميلي ليتر)

مواد لازم براي رويه ي براق توت فرنگي:
 

پودر ژلاتين: 2 قاشق چايخوري
عرق بهار نارنج يا بيدمشك: يك قاشق سوپخوري (يا عرق نعنا)

مواد لازم براي پوسته ي شكلاتي:
 

شكلات سفيد: 100 گرم، ذوب شده

مواد لازم براي تزيين:
 

توت فرنگي تازه: به ميزان لازم
پودر شكر: به ميزان لازم

طرز تهيه:
 

فر را روي حرارت 180 درجه ي سانتي گراد يا 350 درجه ي فارنهايت و يا درجه ي 4 گاز روشن كنيد تا گرم شود. كف يك قالب كيك 22 سانتي متري را با كاغذ روغني بپوشانيد و كف و اطراف قالب را چرب كنيد. كيك پايه را به روش زير آماده كنيد:
تخم مرغ و شكر را در كاسه ي گودي بريزيد و به مدت 5 دقيقه با همزن برقي هم بزنيد تا پف كرده و غليظ شود. آرد با با الك به آرامي به مايه بيفزاييد و با قاشق فلزي هم بزنيد. مايه ي كيك را داخل قالب بريزيد و روي آن را صاف كنيد و به مدت 10 الي 15 دقيقه در فر بپزيد. كيك را از قالب خارج كرده و روي توري مشبك قرار دهيد. كاغذ را از روي آن برداشته و اجازه دهيد كيك خنك شود. قالب را بشوييد و سر و ته قرار دهيد تا خشك شود. سپس كف و ديواره هاي آن را چرب كرده و كف قالب را با سلفون يا كيسه فريزر بپوشانيد. قالب را در يخچال قرار دهيد تا خنك شود.

در مرحله ي دوم موس را درست كنيد:
 

توت فرنگي ها را داخل غذاساز پوره كرده و از صافي رد كنيد تا هسته هاي ريز آن گرفته شود. يك دوم پيمانه از پوره ي توت فرنگي ها را جدا كنيد و كنار بگذاريد. زرده هاي تخم مرغ و شكر را با همزن خوب بزنيد (به مدت 5 دقيقه) تا غليظ و يك دست شود. شير را بجوشانيد و آرام آرام به زرده ها بيفزاييد و هم بزنيد. اين مايه را داخل قابلمه يا شيرجوش بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و به مدت ده دقيقه يا تا زماني كه مواد غليظ شود و به پشت قاشق بچسبد حرارت دهيد. اين مايه را هم كنار بگذاريد تا ولرم شود. پودر ژلاتين را در كاسه اي ريخته و يك سوم پيمانه آب روي آن بريزيد و روي بخار آب قرار دهيد تا ژلاتين حل شود. مايه ي ژلاتين، پوره ي توت فرنگي و عرق نعنا را به مايه ي زرده ي تخم مرغ بيفزاييد و مواد را با هم، هم بزنيد و مدتي در يخچال قرار دهيد تا كمي غليظ شود اما نبندد. خامه ي صبحانه را كمي با همزن دستي بزنيد تا صاف شود و آن را به موس توت فرنگي بيفزاييد. كيك پايه را در كف قالب قرار دهيد و مايه ي موس توت فرنگي را روي آن بريزيد و با قاشق صاف كنيد و در يخچال قرار دهيد تا كرم ببندد.
در مرحله ي سوم براي تهيه ي رويه ي براق توت فرنگي، پودر ژلاتين را همراه يك سوم پيمانه آب خيس كنيد و روي بخار آب قرار دهيد تا ژلاتين حل شود. وقتي ژلاتين ولرم شد، آن را به باقيمانده ي (يك دوم پيمانه) پوره ي توت فرنگي كه از قبل كنار گذاشته بوديد بيفزاييد. عرق نعنا را هم افزوده و به آرامي هم بزنيد و اين مايه را روي موس توت فرنگي بريزيد و صاف كنيد.
در مرحله ي بعدي بايد ورقه هاي شكلات را درست كنيد. داخل يك سيني را با يك ورقه ي پلاستيكي بپوشانيد و يك لايه ي نازك شكلات روي ورقه بكشيد و آن را در يخچال قرار دهيد تا خنك شود. شكلات را به قطعات بزرگ بشكنيد. ميروير را به كمك سلفون از قالب خارج كرده و مثلثي ببريد. روي هر برش يك عدد توت فرنگي قرار دهيد و روي توت فرنگي ها پودر شكر بپاشيد و ورقه ي شكلات را به كناره هاي آن بچسبانيد.

نكته:
 

1ـ اين دستور 340 گرم كربوهيدرات، 70 گرم پروتئين، 135 گرم چربي و 2255 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ Miroire (ميغوآ) در زبان فرانسه به معني آينه مي باشد و به دليل رويه ي ژله اي براق به اين شيريني اطلاق شده است./ ناصر زحمتكش
3ـ مي توانيد شكلات را روي زرورق هاي طرح دار بريزيد كه طرح آن روي شكلات بيفتد و بعد براي تزيين استفاده كنيد.
4ـ اگر شما لايه ي براق را درست كرديد و متوجه شديد كه رنگ آن جلا و قرمزي مورد نظر را ندارد يك تا 2 قطره رنگ خوراكي قرمز استفاده كنيد که اين مسئله به كيفيت توت فرنگي ها بستگي دارد.
5ـ مي توانيد براي تهيه ي اين دسر از قالب كمربندي نيز استفاده كنيد كه كار را راحت تر مي كند.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image