مواد لازم:
  
 روغن زيتون: يك چهارم پيمانه 
 سير: 4 حبه، خرد شده 
 رزماري تازه: 2 شاخه ي کوچک 
 لوبياي سبز تازه و باريك: يك و نيم پيمانه 
 برگ جعفري تازه: 2 پيمانه 
 برگ ريحان ايتاليايي تازه: 2 پيمانه 
 نمك: يك قاشق مرباخوري 
 فلفل سياه: يک دوم قاشق مرباخوري
 كره: يك قاشق غذاخوري 
 گوجه ي گيلاسي چهار قاچ: يك پيمانه 
 ني او كي يا پاستا: 3 پيمانه، پخته 
 پنير پامزان: يك دوم پيمانه  
طرز تهيه:
  
 روغن را داغ كرده و سير و رزماري ها را سرخ كنيد. لوبيا سبزها را آب پز كنيد تا نرم شوند و سريع در آب يخ بياندازيد تا سبزي آن حفظ شود. جعفري و ريحان را نيز 20 ثانيه در آب جوش انداخته و سپس در آب يخ بياندازيد و روي حوله ي كاغذي بگذاريد تا آب اضافه ي آن ها گرفته شود. سبزي ها را به همراه روغن، سير داغ، نمك و فلفل پوره كنيد. كره را در تابه اي روي حرارت متوسط گرم كرده و لوبياها و گوجه را در آن تفت دهيد (حدود 2 تا 3 دقيقه). شعله را خاموش كرده سپس پوره ي سبزي ها، ني او كي و يا پاستا و پنير را اضافه كرده و سرو كنيد. به جاي ني او كي مي توانيد از پاستاي پنه Penne نيز استفاده كنيد كه شكل مناسبي با لوبيا سبز پيدا مي كند. 
نكته:
  
 ـ اين دستور 50 گرم كربوهيدرات، 30 گرم پروتئين، 75 گرم چربي و 995 كيلوكالري انرژي دارد (بدون در نظر گرفتن كالري ني او کي موجود در دستور). 

 منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69