جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ني او كي با سس سبز
-(6 Body) 
ني او كي با سس سبز
Visitor 935
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

روغن زيتون: يك چهارم پيمانه
سير: 4 حبه، خرد شده
رزماري تازه: 2 شاخه ي کوچک
لوبياي سبز تازه و باريك: يك و نيم پيمانه
برگ جعفري تازه: 2 پيمانه
برگ ريحان ايتاليايي تازه: 2 پيمانه
نمك: يك قاشق مرباخوري
فلفل سياه: يک دوم قاشق مرباخوري
كره: يك قاشق غذاخوري
گوجه ي گيلاسي چهار قاچ: يك پيمانه
ني او كي يا پاستا: 3 پيمانه، پخته
پنير پامزان: يك دوم پيمانه

طرز تهيه:
 

روغن را داغ كرده و سير و رزماري ها را سرخ كنيد. لوبيا سبزها را آب پز كنيد تا نرم شوند و سريع در آب يخ بياندازيد تا سبزي آن حفظ شود. جعفري و ريحان را نيز 20 ثانيه در آب جوش انداخته و سپس در آب يخ بياندازيد و روي حوله ي كاغذي بگذاريد تا آب اضافه ي آن ها گرفته شود. سبزي ها را به همراه روغن، سير داغ، نمك و فلفل پوره كنيد. كره را در تابه اي روي حرارت متوسط گرم كرده و لوبياها و گوجه را در آن تفت دهيد (حدود 2 تا 3 دقيقه). شعله را خاموش كرده سپس پوره ي سبزي ها، ني او كي و يا پاستا و پنير را اضافه كرده و سرو كنيد. به جاي ني او كي مي توانيد از پاستاي پنه Penne نيز استفاده كنيد كه شكل مناسبي با لوبيا سبز پيدا مي كند.

نكته:
 

ـ‌ اين دستور 50 گرم كربوهيدرات، 30 گرم پروتئين، 75 گرم چربي و 995 كيلوكالري انرژي دارد (بدون در نظر گرفتن كالري ني او کي موجود در دستور).

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image