جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رولت راسته
-(4 Body) 
رولت راسته
Visitor 876
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:
 

نان تست: 120 گرم
سالويا: 1 قاشق غذاخوري
پياز: 2 عدد
كره: 50 گرم
رنده ي پوست و آب ليموترش: 1 عدد
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
تخم مرغ: يك عدد
راسته يا فيله ي گوساله ي درسته: يك و نيم كيلو
كالباس دودي: 8 ورق
سيب زميني: 450 گرم

طرز تهيه:
 

دور نان تست را بگيريد سپس آن را در خرد كن ريخته يا با چاقوي تيز خرد كنيد، سالويا يا آويشن را نيز اضافه كرده و خرد كنيد. پياز را ريز خرد كرده و با كره تفت دهيد تا طلايي شود و به پودر نان اضافه كنيد. در آخر آب ليموترش و رنده ي پوست آن، نمك، فلفل و تخم مرغ خام را اضافه كنيد. فر را با دماي 180 درجه گرم كنيد. فيله را از وسط باز كرده و از مواد روي آن بگذاريد. سپس روي آن را با كالباس ببنديد و خلال دندان بزنيد. روي رولت كره ماليده و همراه پياز و سيب زميني حدود يك و نيم تا دو ساعت در فر بگذاريد تا مغز پخت شود.

نكته:
 

1ـ اين دستور 150گرم كربوهيدرات، 200 گرم پروتئين، 210 گرم چربي و 3290 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ مي توانيد به مخلوط پياز و سيب زميني 6 عدد آلو سياه تازه ي هسته گرفته نيز اضافه كنيد.
3ـ‌ نيم ساعت قبل از پخت كامل گوشت، سيب زميني و پياز را اضافه كرده و بگذاريد تا به همراه گوشت بريان شوند. مي توانيد 5 دقيقه ي آخر پخت، 2 قاشق مرباخوري تخم خردل را با 1 قاشق مرباخوري عسل مخلوط کرده و روي گوشت و سبزيجات بريزيد.
4ـ سالويا نوعي گياه معطر است. به جاي آن از آويشن تازه مي توان استفاده كرد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image