مواد لازم براي 6 نفر:
نان تست: 120 گرم
سالويا: 1 قاشق غذاخوري
پياز: 2 عدد
كره: 50 گرم
رنده ي پوست و آب ليموترش: 1 عدد
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
تخم مرغ: يك عدد
راسته يا فيله ي گوساله ي درسته: يك و نيم كيلو
كالباس دودي: 8 ورق
سيب زميني: 450 گرم
طرز تهيه:
دور نان تست را بگيريد سپس آن را در خرد كن ريخته يا با چاقوي تيز خرد كنيد، سالويا يا آويشن را نيز اضافه كرده و خرد كنيد. پياز را ريز خرد كرده و با كره تفت دهيد تا طلايي شود و به پودر نان اضافه كنيد. در آخر آب ليموترش و رنده ي پوست آن، نمك، فلفل و تخم مرغ خام را اضافه كنيد. فر را با دماي 180 درجه گرم كنيد. فيله را از وسط باز كرده و از مواد روي آن بگذاريد. سپس روي آن را با كالباس ببنديد و خلال دندان بزنيد. روي رولت كره ماليده و همراه پياز و سيب زميني حدود يك و نيم تا دو ساعت در فر بگذاريد تا مغز پخت شود.
نكته:
1ـ اين دستور 150گرم كربوهيدرات، 200 گرم پروتئين، 210 گرم چربي و 3290 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ مي توانيد به مخلوط پياز و سيب زميني 6 عدد آلو سياه تازه ي هسته گرفته نيز اضافه كنيد.
3ـ نيم ساعت قبل از پخت كامل گوشت، سيب زميني و پياز را اضافه كرده و بگذاريد تا به همراه گوشت بريان شوند. مي توانيد 5 دقيقه ي آخر پخت، 2 قاشق مرباخوري تخم خردل را با 1 قاشق مرباخوري عسل مخلوط کرده و روي گوشت و سبزيجات بريزيد.
4ـ سالويا نوعي گياه معطر است. به جاي آن از آويشن تازه مي توان استفاده كرد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69