جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وايت استيك دبل با سس فلفل
-(3 Body) 
وايت استيك دبل با سس فلفل
Visitor 871
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي يك نفر:
 

راسته يا فيله ي گوساله: 150گرم، براي هر نفر
فيله ي مرغ: 70 گرم، براي هر قطعه
روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
سويا سس: 2 قاشق غذاخوري
ادويه: براي مزه دار كردن

مواد لازم براي سس فلفل:
 

گوجه فرنگي: 4 عدد، فيله شده
فلفل چيلي تند: يك قاشق غذاخوري
شكر: يك قاشق مرباخوري
عصاره ي مرغ: يك عدد
سركه ي بالزاميك سفيد: 2 قاشق غذاخوري
پودر خردل: يك قاشق مرباخوري
روغن زيتون بدون بو: 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
 

ابتدا استيك را كوبيده و نازك كنيد. سپس لثه (رگه ي سفيد) فيله ي مرغ را هم جدا كرده، آن را ميان كيسه فريزر كوبيده و نازك كنيد. فيله ي مرغ كوبيده و له شده را روي استيك اصلي قرار داده و با دست آغشته به مخلوط روغن، سويا سس و ادويه، آن را روي استيك پهن كرده مجدداً كيسه فريزر روي آن قرار داده و كمي پهن كنيد، بعد گريل كرده و براي سرو از سس ذيل استفاده كنيد.

طرز تهيه ي سس فلفل:
 

ابتدا گوجه فرنگي هاي فيله شده را روي حرارت ملايم قرار داده، به مدت 15 دقيقه بپزيد. فلفل چيلي، شكر، عصاره ي مرغ، سركه و پودر خردل را اضافه كرده هم بزنيد. ظرف را از روي حرارت برداشته، روغن زيتون را اضافه كرده و در كنار استيك سرو كنيد. اين سس كاملاً تند مي باشد.

نكته:
 

1ـ اين دستور 50 گرم كربوهيدرات، 45 گرم پروتئين، 65 گرم چربي و 965 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ از 2 ساعت قبل فيله ي گوساله را با سويا سس، روغن مايع و ادويه ي متداول مزه دار كرده بعد بكوبيد.
3ـ پودر گزنه يا لمون پپر را به جاي سويا سس مي توانيد استفاده كنيد.
4ـ ادويه ي لازم براي مزه دار كردن استيك شامل جوز هندي، زنجبيل و فلفل سياه مي باشد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image