مواد لازم براي 2 نفر:
سينه ي مرغ پخته شده: 150 گرم
كرفس ريز خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
زيتون: 2 عدد، ريز خرد شده
زنجبيل تازه ي رنده شده: يك چهارم قاشق مرباخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
نان تست: 6 عدد
سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
پنير خامه اي: يك قاشق غذاخوري
پنير پارمزان: يك قاشق غذاخوري
سس خردل: يك قاشق مرباخوري
شويد، جعفري: يك دوم پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا سينه ي مرغ را با كمي برگ كرفس، نمك و پودر سير بپزيد تا بوي نامطبوعي پيدا كند. بگذاريد مرغ سرد شود. سپس آن را ريز خرد كرده يا ريش ريش كنيد. كرفس نگيني ريز خرد شده، زيتون ريز شده و زنجبيل را اضافه كرده، نمك آن را اندازه كنيد. نان تست را روي تخته بذاريد و دور تا دور نان را با چاقوي اره اي ببريد و نان تست مربع شكل را به صورت مثلث برش بزنيد و روي هر نان را با كاردك كمي از سس مايونز، پنير خامه اي، پنير پارمزان و سس خردل (كه از قبل مي توانيد آن ها را در كاسه اي مخلوط كنيد) بماليد و روي هر تكه از تست كمي از مخلوط مرغ، كرفس و زيتون بريزيد و نان ديگر را كه به سس آغشته شده بر روي آن بگذاريد و كاملاً فشار دهيد تا به هم بچسبد. بعد از آن كه نان ها به هم چسبيد به يك يا دو ضلع نان كمي از سس باقي مانده ماليده و در جعفري و شويد ريز خرد شده بزنيد تا به نان ها بچسبد. اين ساندويچ را سرد سرو كنيد.
نكته:
ـ اين دستور 120 گرم كربوهيدرات، 60 گرم پروتئين، 30 گرم چربي و 990 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69