جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تست ساندويچ مرغ و كرفس
-(1 Body) 
تست ساندويچ مرغ و كرفس
Visitor 878
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2 نفر:
 

سينه ي مرغ پخته شده: 150 گرم
كرفس ريز خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
زيتون: 2 عدد، ريز خرد شده
زنجبيل تازه ي رنده شده: يك چهارم قاشق مرباخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
نان تست: 6 عدد
سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
پنير خامه اي: يك قاشق غذاخوري
پنير پارمزان: يك قاشق غذاخوري
سس خردل: يك قاشق مرباخوري
شويد، جعفري: يك دوم پيمانه

طرز تهيه:
 

ابتدا سينه ي مرغ را با كمي برگ كرفس، نمك و پودر سير بپزيد تا بوي نامطبوعي پيدا كند. بگذاريد مرغ سرد شود. سپس آن را ريز خرد كرده يا ريش ريش كنيد. كرفس نگيني ريز خرد شده، زيتون ريز شده و زنجبيل را اضافه كرده، نمك آن را اندازه كنيد. نان تست را روي تخته بذاريد و دور تا دور نان را با چاقوي اره اي ببريد و نان تست مربع شكل را به صورت مثلث برش بزنيد و روي هر نان را با كاردك كمي از سس مايونز، پنير خامه اي، پنير پارمزان و سس خردل (كه از قبل مي توانيد آن ها را در كاسه اي مخلوط كنيد) بماليد و روي هر تكه از تست كمي از مخلوط مرغ، كرفس و زيتون بريزيد و نان ديگر را كه به سس آغشته شده بر روي آن بگذاريد و كاملاً فشار دهيد تا به هم بچسبد. بعد از آن كه نان ها به هم چسبيد به يك يا دو ضلع نان كمي از سس باقي مانده ماليده و در جعفري و شويد ريز خرد شده بزنيد تا به نان ها بچسبد. اين ساندويچ را سرد سرو كنيد.

نكته:
 

ـ اين دستور 120 گرم كربوهيدرات، 60 گرم پروتئين، 30 گرم چربي و 990 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image