جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيراشكي لقمه اي با سه طعم
-(2 Body) 
پيراشكي لقمه اي با سه طعم
Visitor 983
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

خمير كره اي: نيم كيلوگرم
پياز متوسط: 2 عدد، نگيني ريز خرد شده
روغن براي سرخ كردن: 2 قاشق غذاخوري براي هر نوع از مواد مياني
گوشت گوساله: 100 گرم، چرخ كرده
ادويه، نمك و فلفل: به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي: نصف قاشق غذاخوري
سبزيجات معطر: نصف پيمانه، خرد شده
پنير فتا: 150 گرم
تخم مرغ: به ميزان لازم، زده شده (براي كناره هاي خمير)
گوشت مرغ: 100 گرم، چرخ كرده
تخم مرغ: يك عدد
ريحان و پيازچه: يك چهارم پيمانه، خرد شده
زرده ي تخم مرغ: يك عدد، زده شده (براي براق كردن)
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
كنجد، خرفه، سياه دانه: يك قاشق مرباخوري از هر كدام

طرز تهيه:
 

فر را روي حرارت 200 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد. خمير كره اي را به كمك وردنه باز كرده و به شكل مستطيل هايي به ابعاد 20*10 سانت ببريد. كناره هاي خمير را تخم مرغ (زده شده) ماليده و روي هر يك از مستطيل ها يك نوع مواد مياني بريزيد. كناره هاي خمير را به هم چسبانده و به قطعات 5 سانتي برش زده و از طرفي كه چسبانده ايد روي سيني فر قرار دهيد. روي هر قطعه زرده ي تخم مرغ ماليده و با كنجد، خرفه يا سياه دانه تزئين كرده، در فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 20 تا 25 دقيقه بپزيد.

مواد مياني گوشت قرمز:
 

يك عدد پياز نگيني خرد شده را در 2 قاشق روغن سرخ كرده، گوشت را به آن اضافه كرده، تفت دهيد. وقتي رنگ گوشت عوض شد، نمك، فلفل و ادويه (زردچوبه و دارچين) را به گوشت اضافه كرده، هم بزنيد. رب گوجه فرنگي را با نصف پيمانه آب رقيق كرده روي آن بريزيد و اجازه دهيد تا گوشت پخته شود. در اواخر طبخ، نيمي از سبزيجات معطر را به مايه ي گوشت اضافه كنيد و بگذاريد تا سرد شود. سپس 50 گرم از پنير فتا را روي گوشت خرد كنيد و مايه را داخل خمير بپيچيد.

مواد مياني مرغ:
 

يك عدد پياز نگيني خرد شده را در 2 قاشق روغن تفت داده، گوشت مرغ و سبزيجات معطر را اضافه كرده و با نمك و فلفل (ترجيحاً فلفل قرمز تند) مزه دار كنيد. سپس از روي حرارت برداشته و وقتي كه كمي سرد شد 50 گرم از پنير فتا را با آن مخلوط كرده روي خمير بريزيد.

مواد مياني پنيري:
 

باقيمانده ي پنير فتا را با 2 قاشق روغن زيتون روي حرارت بگذاريد تا پنير شل شود. سپس يك عدد تخم مرغ را به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا مخلوط شود و با ريحان و پيازچه ي خرد شده مخلوط كرده، روي خمير قرار دهيد.

نكته:
 

1ـ سبزيجات معطر شامل نعنا، جعفري، گشنيز، ريحان و ترخون مي باشد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image