مواد لازم براي 10 تا 12 نفر:
كره: 175 گرم
شكر: يك پيمانه
زرده ي تخم مرغ: 3 عدد
سفيده: يك عدد
آرد: 3 پيمانه
بيكينگ پودر: 2 قاشق مرباخوري
وانيل شكري: يك دوم قاشق مرباخوري
شير: يك سوم پيمانه
مارمالاد زردآلو يا توت فرنگي: يك پيمانه
طرز تهيه:
كره ي نرم شده و شكر را خوب بزنيد تا به صورت كرم نرمي درآيد. زرده ها را دانه دانه به كرم اضافه كرده، هم بزنيد سپس يك سفيده را افزوده و پس از آن آرد، بيكينگ پودر و وانيل را كه با هم مخلوط كرده ايد كم كم اضافه كنيد. شير را در آخر اضافه كرده، ورز دهيد. خمير اين شيريني از خمير كيك سفت تر است. يك چهارم از خمير را كنار بگذاريد بقيه را روي سيني چرب شده به ابعاد 30*20 سانتي متر پهن كرده و روي آن مارمالاد بماليد. به يك چهارم خمير كنار گذاشته كمي آرد اضافه كرده، با وردنه باز كنيد و به صورت نوارهاي يك دست ببريد و روي مارمالاد قرار دهيد، زرده ي يك تخم مرغ را با برس روي نوارها بماليد و در طبقه ي وسط فر گرم شده با حرارت 175 درجه ي سانتي گراد براي 40 دقيقه بپزيد و گرم گرم روي آن پودر قند بپاشيد. پس از سرد شدن چهارگوش برش بزنيد.
نكته:
ـ اين دستور 490 گرم كربوهيدرات، 60 گرم پروتئين، 185 گرم چربي و 3865 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69