مواد لازم براي نيم كيلو:
تمبر هندي: 2 بسته
سركه: يك ليتر
شكر: يك پيمانه
هلو: يك كيلوگرم
طرز تهيه:
عصاره ي تمبر هندي را بگيريد و با سركه و شكر مخلوط كرده، روي حرارت قرار دهيد و اجازه دهيد 20 دقيقه بجوشد. هلوها را دو نيم كرده، هسته و پوست آن ها را جدا كنيد بعد آن ها را چند تا چند تا در سس در حال جوش قرار دهيد و اجازه دهيد تا 20 دقيقه ي ديگر بجوشد. بعد آن ها را در ظرف تميزي بريزيد و در جاي خنك قرار دهيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69