جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چاهان قالبي
-(7 Body) 
چاهان قالبي
Visitor 922
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

گوشت مرغ يا گوساله: 500 گرم
روغن مايع: يك سوم پيمانه
هويج متوسط: 3 عدد، نگيني شده
پياز متوسط: 2 عدد، نگيني خرد شده
برنج: 2 پيمانه
تخم مرغ: 2 عدد
سس سويا: يك قاشق مرباخوري
نمك، فلفل: به اندازه ي كافي
آب: نصف پيمانه

طرز تهيه:
 

گوشت مرغ را به صورت مربع هاي 2 سانتي خرد كرده و ده دقيقه با روغن مايع سرخ كنيد. سپس هويج را اضافه كرده، بعد از 5 دقيقه پياز را افزوده، تفت دهيد. در يك قابلمه 2 پيمانه برنج را پخته، بگذاريد دم بكشد. وقتي برنج حاضر شد وسط آن را باز كرده 2 عدد تخم مرغ در آن شكسته مواد گوشتي و سس سويا، نمك و كمي فلفل را به آن اضافه كرده، بگذاريد 3 دقيقه با حرارت ملايم بجوشد. نصف پيمانه آب به آن اضافه كنيد. سپس آن را در قالب هاي نشكن كوچك يك نفري كه با كمي روغن چرب كرده ايد ريخته و محكم فشار دهيد. قالب ها را داخل فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت نيم ساعت گذاشته و بعد توي يك بشقاب مناسب غذاخوري پشت و رو كنيد و با ورقه هاي گوجه فرنگي با جعفري تزيين و براي هر نفر يك تا دو عدد سرو كنيد.

نكته:
 

1ـ اين دستور 340 گرم كربوهيدرات، 137 گرم پروتئين، 130 گرم چربي و 3078 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ اگر از گوشت گوساله استفاده كرديد بايد گوشت را قبل از سرخ كردن بپزيد تا نرم شود، سپس تفت دهيد.
3ـ چاهان را مي توانيد به جاي قالب هاي كوچك يك نفري در يك قالب نشكن بزرگ ريخته، محكم فشار دهيد و در فر بگذاريد. سپس در يك ديس مناسب پشت و رو كرده تزيين كنيد. در اين صورت براي اين كه روي برنج خشك نشود يك ورق آلومينيومي روي آن بكشيد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image