مواد لازم براي 4نفر:
ميگو: يک کيلو گرم
نشاسته ذرت: 3قاشق غذاخوري
آب ليموترش: به مقدار لازم
سويا سس: 3قاشق غذاخوري
پيازچه: يک دوم پيمانه، خرد شده
فلفل دلمه اي: يک دوم پيمانه، خلالي
سير خرد شده: 3حبه
روغن مايع: به ميزان لازم
نمک و ادويه مخلوط: به مقدار لازم(زردچوبه،دارچين،فلفل سياه،گرد ليمو،فلفل قرمز)
قارچ: 300گرم
تمبر هندي خيس شده در آب ولرم و صاف: يک دوم پيمانه
طرز تهيه:
ميگو را با نشاسته ذرت ،آب ليموترش،نمک و سس سويا مخلوط کنيد. پيازچه ،فلفل دلمه اي و سير را با کمي روغن تفت دهيد سپس ميگو و نيمي از ادويه را اضافه کنيد. هنگامي که آب ميگو کشيده شد قارچ را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد، سپس مابقي ادويه را اضافه کنيد. تمبر هندي را اضافه کنيد سپس روي آن را پوشانده و اجازه دهيد تا کاملاً سس آن غليظ شود.
نکته:
1.اين دستور 90گرم کربوهيدرات،90گرم پروتئين ،35گرم چربي و 1035کيلوکالري انرژي دارد.
2.با توجه به شوري سوياسس نمک غذا را اندازه کنيد.
3.اين غذا را با نان يا پلو ميل کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68