جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميگو با قارچ و سس تمبر هندي
-(6 Body) 
ميگو با قارچ و سس تمبر هندي
Visitor 869
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر:
 

ميگو: يک کيلو گرم
نشاسته ذرت: 3قاشق غذاخوري
آب ليموترش: به مقدار لازم
سويا سس: 3قاشق غذاخوري
پيازچه: يک دوم پيمانه، خرد شده
فلفل دلمه اي: يک دوم پيمانه، خلالي
سير خرد شده: 3حبه
روغن مايع: به ميزان لازم
نمک و ادويه مخلوط: به مقدار لازم(زردچوبه،دارچين،فلفل سياه،گرد ليمو،فلفل قرمز)
قارچ: 300گرم
تمبر هندي خيس شده در آب ولرم و صاف: يک دوم پيمانه

طرز تهيه:
 

ميگو را با نشاسته ذرت ،آب ليموترش،نمک و سس سويا مخلوط کنيد. پيازچه ،فلفل دلمه اي و سير را با کمي روغن تفت دهيد سپس ميگو و نيمي از ادويه را اضافه کنيد. هنگامي که آب ميگو کشيده شد قارچ را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد، سپس مابقي ادويه را اضافه کنيد. تمبر هندي را اضافه کنيد سپس روي آن را پوشانده و اجازه دهيد تا کاملاً سس آن غليظ شود.

نکته:
 

1.اين دستور 90گرم کربوهيدرات،90گرم پروتئين ،35گرم چربي و 1035کيلوکالري انرژي دارد.
2.با توجه به شوري سوياسس نمک غذا را اندازه کنيد.
3.اين غذا را با نان يا پلو ميل کنيد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image