موادلازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کره / 125 گرم
پودر شکر / (75 گرم)1/3 پيمانه
فندق خردشده / (110 گرم)1پيمانه
آرد معمولي / (200 گرم)1 1/3 پيمانه
آب / تقريبا 2 قاشق چايخوري
فندق بوداده نصف شده / تقريبا 2 قاشق غذاخوري
موادلازم براي تهيه کرم:
خاکه قند / (240 گرم)1 ½ پيمانه
کره نرم شده / 1 قاشق چايخوري
نسکافه / 1 قاشق غذاخوري
آب داغ / 1 قاشق غذاخوري
کره و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. سپس فندق خردشده آرد الک شده و آب لازم را اضافه مي کنيم. با همزن مي زنيم تا خمير سفتي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. خمير را روي کاغذهاي شيريني پزي به ضخامت 3 ميلي متر باز مي کنيم و با قالب دايره اي 6 سانتي متري مي بريم، دايره ها را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم. سيني را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. مي گذاريم بيسکويت ها خنک شوند، سپس کرم قهوه را روي آنها مي ريزيم و با فندق هاي نصف شده تزيين مي کنيم (يک فندق نصف شده روي هر بيسکويت مي گذاريم)
تهيه کرم قهوه:
خاکه قند الک شده را در ظرف کوچک نسوزي مي ريزيم کره را هم در آن مي ريزيم و هم مي زنيم، مخلوط نسکافه و آب داغ را اضافه مي کنيم، مخلوط مي کنيم تا خمير سفتي بدست آيد. ظرف را روي آب داغ مي گذاريم، مرتب هم مي زنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت