جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سرخ کردن سيب زميني به روش رستوران
-(5 Body) 
سرخ کردن سيب زميني به روش رستوران
Visitor 882
Category: دنياي فن آوري
(French Fries)

موادلازم:
 

آب يک ليتر
نمک يک قاشق سوپخوري
سيب زميني 200گرم، خلال شده
روغن به مقدار لازم، براي سرخ کردن

طرز تهيه:
 

آب را جوش آورده، نمک را به آن اضافه کنيد. پس از جوش آمدن سيب زميني هاي خلال شده را در آن ريخته و در ظرف ببنديد و اجازه دهيد به مدت سه دقيقه بجوشد. سپس سيب زميني ها را آبکش کرده و بگذاريد سرد شود.روغن را داغ کرده و سيب زميني ها را به مدت 3 تا 4 دقيقه سرخ کنيد.

نکته:
 

1-اين دستور 35 گرم کربوهيدرات، 5 گرم پروتئين، 20 گرم چربي و 340 کيلو کالري انرژي دارد.
2-در صورت تمايل مي توانيد سيب زميني هاي آب کش کرده را در فريزر نگهداري و در موقع لزوم سرخ کنيد.
3-فرق اين سيب زميني سرخ شده با سيب زميني سرخ شده هاي ديگر اين است که درون آن تردد و خوش مزه است و سفت هم نمي شود.
منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image