مواد لازم:
كره: 120 گرم
شكر قهوه اي: 100 گرم
شير: دو قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 2 عدد
هويج: 175 گرم
آناناس تازه: 1/4 پيمانه
آرد: 125 گرم
دارچين: يك قاشق چايخوري
بيكينگ پودر: يك و 1/2 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
كره و شكر قهوره اي را با همزن برقي بزنيد تا سبك شود.
سپس تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب بزنيد. شير و هويج را نيز اضافه كنيد. آرد، بيكينگ پودر، دارچين را مخلوط كرده و به همراه آناناس خرد كرده ي آبكش شده، اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و داخل قالب هاي مافين كه كاغذ انداخته ايد ريخته و در فر 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 25 تا 30 دقيقه بپزيد.
پس از خارج كردن از فر، روي پنجره ي سيمي خنك كرده و روي كاپ كيك ها كرم پنيري ريخته با گل هاي آناناسي تزيين كنيد.
مواد لازم گل آناناس:
آناناس تازه: 100 گرم
شكر: 1 قاشق سوپخوري
آب: 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه ي گل هاي آناناسي:
آناناس تازه را اسلايس هاي نازك ببريد. شكر و آب را روي شعله قرار داده تا شكر حل شود و يك دقيقه بجوشد. روي اسلايس هاي آناناس با شربت برش بكشيد و روي پنجره ي سيمي فر بچيند و در فر 100 درجه به مدت يك ساعت قرار دهيد تا رنگ آناناس ها طلايي شود. سپس از فر خارج كرده و بلافاصله به شكل گل فرم دهيد و براي تزيين استفاده كنيد.
1- زدن کره و شکر قهوه اي
2- اضافه کردن تخم مرغ
3- اضافه کردن شير
4- اضافه کردن هويج
5- اضافه کردن آرد و آناناس
6- ريختن داخل قالب مافين
7- ماليدن کرم پنيري
8- تزيين با گل هاي آناناسي
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69