مواد لازم :
فيله سينه مرغ 4 عدد
نمك و فلفل تازه به ميزان لازم
گوجه فرنگي بزرگ 2 عدد
پنير موتزارلا 125 گرم
روغن 3 قاشق غذاخوري
ريحان مقداري
طرز تهيه :
فيله هاي مرغ را به نمك و فلفل آغشته كنيد . گوجه فرنگي ها را 4 ورقه كنيد. پنير را نيز آب كش كرده و 8 ورقه كنيد. روغن را در تابه ي مخصوص فر داغ كرده و فيله هاي مرغ را به مدت 10 دقيه در آن سرخ كنيد. هر فيله را با ورقه هاي گوجه فرنگي پوشانده و فلفل بزنيد. 2 ورقه از پنير را روي آن ها بگذاريد و دوباره فلفل بزنيد و تابه را براي 5 تا 10 در فر از پيش گرم شده با دماي 200 تا 220 درجه ي سانتي گراد بگذاريد تا پنير آب شود سپس با كمي ريحان سرو كنيد.
نكته :
1 ـ اين دستور 15 گرم كربوهيدرات ، 60 گرم پروتئين ، 75 گرم چربي و 976 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ در صورت نداشتن تابه مخصوص ، مي توانيد مرغ را سرخ كرده و بعد در قالب يا در سيني فر بگذاريد.
3 ـ دماي مناسب براي پخت اين غذا در فرهاي گازي 200 تا 220 درجه سانتي گراد و در فر برقي 200 درجه ي سانتي گراد مي باشد.
منبع:هنر آشپزي 72