جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني با كرم و بادام سوخته
-(4 Body) 
شيريني با كرم و بادام سوخته
Visitor 890
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي خمير:
 

آرد: 150 گرم
پودر شكر: 50 گرم
بادام: 75 گرم، پودر شده
كره: 75 گرم
زرده ي تخم مرغ: يك عدد
وانيل: به ميزان لازم

مواد لازم براي كرم:
 

پودر شكر: 150 گرم
وانيل: يك دوم قاشق مرباخوري
كره: 75 گرم

مواد لازم براي بادام سوخته:
 

بادام سفيد: 50 گرم، پوست كنده
شكر ريز: 100 گرم، الك شده

طرز تهيه ي بادام سوخته:
 

ابتدا بادام سوخته را به اين ترتيب آماده كنيد: شكر ريز را روي حرارت خيلي كم ذوب كنيد. سپس بادام ها را روي يك ورقه ي مومي ريخته و شكر را بعد از آن كه به رنگ طلايي تيره، درآمد روي بادام ها بريزيد و بعد سرد شدن در خردكن بريزيد و به صورت پودر نرمي درآوريد و كنار بگذاريد.

طرز تهيه ي خمير شيريني:
 

آرد، پودر شكر، پودر بادام و كره را در ظرف مناسبي با هم مخلوط كرده، ورز دهيد. زرده ي تخم مرغ و وانيل را اضافه كرده و به ورز دادن ادامه دهيد تا به دست نچسبد. خمير را نازك پهن كرده و با كاترهاي گرد قالب بزنيد. شيريني را در فر با حرارت 160 درجه ي سانتي گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزيد. بعد از پخت، از فر خارج كرده و بگذاريد كاملاً سرد و خنك شود.

طرز تهيه ي كرم وسط بيسكويت:
 

پودر شكر، وانيل و كره را آن قدر بزنيد تا كرم سفيدي به دست آيد. اين كرم را بين دو عدد بيسكويت قرار دهيد و لبه هاي آن را هم پر كنيد. سپس در پودر بادام سوخته كه قبلاً آماده كرده ايد بغلتانيد. روي بيسكويت ها ابتدا پودر قند سپس كمي پودر پسته بپاشيد.

نكته:
 

ـ اين دستور 500 گرم كربوهيدرات، 45 گرم پروتئين، 215 گرم چربي و 4295 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image