جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كيك موس هندوانه
-(2 Body) 
كيك موس هندوانه
Visitor 962
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم جهت تهيه ي كيك:
 

زرده ي تخم مرغ: 3 عدد
شكر: يك قاشق غذاخوري
آرد: 100 گرم
رنده ي پوست ليمو: يك قاشق مرباخوري
روغن مايع: يك قاشق مرباخوري
سفيده ي تخم مرغ: 3 عدد
پودر شكر: 75 گرم

مواد لازم جهت تهيه ي موس هندوانه:
 

پوره ي هندوانه: 2 پيمانه (500 ميلي ليتر)
شكر: يك پيمانه (220 گرم) بستگي به شيريني هندوانه دارد
پودر ژلاتين: 2 قاشق غذاخوري
خامه: 300 گرم
گلوله هاي گوشتي هندوانه در صورت دلخواه: 15 عدد
خامه ي فرم گرفته: به ميزان لازم، جهت تزيين

طرز تهيه:
 

ابتدا كف يك قالب گرد كمربندي به قطر 23 سانت را با كاغذ روغني پوشش دهيد. زرده هاي تخم مرغ را با شكر، رنده ي پوست ليمو و روغن مايع 5 دقيقه با همزن برقي بزنيد سپس آرد را اضافه كنيد. سفيده ي تخم مرغ ها را نيز با همزن برقي بزنيد تا سفت و سفيد شود سپس پودر شكر را اضافه كنيد. در نهايت زرده ها و سفيده ها را به كمك ليسك خيلي آرام مخلوط كنيد و در قالب مورد نظر بريزيد و بعد در فري كه 10 دقيقه قبل با دماي 170 درجه ي سانتي گراد روشن نموده ايد به مدت 25 دقيقه قرار دهيد. سپس از فر خارج كرده و اجازه دهيد تا كاملاً خنك شود. در اين فاصله موس را نيز به اين ترتيب آماده كنيد:
پوره ي هندوانه و شكر را با هم مخلوط كرده پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد و به كمك مفتول دستي سريع هم بزنيد و بعد آن را در يك ظرف مخصوص كه بتوانيد روي حرارت قرار دهيد ريخته و تا زماني كه ذرات شكر حل شود روي حرارت قرار دهيد در اين فاصله مرتب هم بزنيد سپس از روي حرارت برداشته و با خامه مخلوط كنيد و با كمك يك مفتول دستي مواد را هم بزنيد تا مايه يكدست شود و اجازه دهيد تا مواد كاملاً خنك شود. سپس آن را روي كيك پخته شده و خنك شده در قالب ريخته، در يخچال به مدت 3 ساعت قرار دهيد.
در صورتي كه تمايل داشتيد مي توانيد كف كيك را با گلوله هايي از هندوانه پوشش دهيد و بعد موس را روي آن بريزيد كه هنگام برش دانه هاي قرمز لابلاي موس جلوه ي زيباتري به دسر شما بدهد. اين دسر را تا 3 روز مي توانيد در يخچال نگهداري نماييد.

نكته:
 

ـ اين دستور 350 گرم كربوهيدرات، 30 گرم پروتئين، 30 گرم چربي و 1790 كيلوكالري انرژي دارد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image