مواد لازم جهت تهيه ي كيك:
زرده ي تخم مرغ: 3 عدد
شكر: يك قاشق غذاخوري
آرد: 100 گرم
رنده ي پوست ليمو: يك قاشق مرباخوري
روغن مايع: يك قاشق مرباخوري
سفيده ي تخم مرغ: 3 عدد
پودر شكر: 75 گرم
مواد لازم جهت تهيه ي موس هندوانه:
پوره ي هندوانه: 2 پيمانه (500 ميلي ليتر)
شكر: يك پيمانه (220 گرم) بستگي به شيريني هندوانه دارد
پودر ژلاتين: 2 قاشق غذاخوري
خامه: 300 گرم
گلوله هاي گوشتي هندوانه در صورت دلخواه: 15 عدد
خامه ي فرم گرفته: به ميزان لازم، جهت تزيين
طرز تهيه:
ابتدا كف يك قالب گرد كمربندي به قطر 23 سانت را با كاغذ روغني پوشش دهيد. زرده هاي تخم مرغ را با شكر، رنده ي پوست ليمو و روغن مايع 5 دقيقه با همزن برقي بزنيد سپس آرد را اضافه كنيد. سفيده ي تخم مرغ ها را نيز با همزن برقي بزنيد تا سفت و سفيد شود سپس پودر شكر را اضافه كنيد. در نهايت زرده ها و سفيده ها را به كمك ليسك خيلي آرام مخلوط كنيد و در قالب مورد نظر بريزيد و بعد در فري كه 10 دقيقه قبل با دماي 170 درجه ي سانتي گراد روشن نموده ايد به مدت 25 دقيقه قرار دهيد. سپس از فر خارج كرده و اجازه دهيد تا كاملاً خنك شود. در اين فاصله موس را نيز به اين ترتيب آماده كنيد:
پوره ي هندوانه و شكر را با هم مخلوط كرده پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد و به كمك مفتول دستي سريع هم بزنيد و بعد آن را در يك ظرف مخصوص كه بتوانيد روي حرارت قرار دهيد ريخته و تا زماني كه ذرات شكر حل شود روي حرارت قرار دهيد در اين فاصله مرتب هم بزنيد سپس از روي حرارت برداشته و با خامه مخلوط كنيد و با كمك يك مفتول دستي مواد را هم بزنيد تا مايه يكدست شود و اجازه دهيد تا مواد كاملاً خنك شود. سپس آن را روي كيك پخته شده و خنك شده در قالب ريخته، در يخچال به مدت 3 ساعت قرار دهيد.
در صورتي كه تمايل داشتيد مي توانيد كف كيك را با گلوله هايي از هندوانه پوشش دهيد و بعد موس را روي آن بريزيد كه هنگام برش دانه هاي قرمز لابلاي موس جلوه ي زيباتري به دسر شما بدهد. اين دسر را تا 3 روز مي توانيد در يخچال نگهداري نماييد.
نكته:
ـ اين دستور 350 گرم كربوهيدرات، 30 گرم پروتئين، 30 گرم چربي و 1790 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69