مواد لازم :
فيله گوساله 3 قطعه 70 تا 80 گرمي
سويا سس سه قاشق غذاخوري
سس كچاپ تند يك قاشق مرباخوري
سركه بالزاميك يك قاشق غذاخوري
عرق نعنا يك چهارم پيمانه
نعناي تازه 3قاشق غذا خوري،ساطوري
قارچ و سيب زميني به مقدار لازم ، پخته شده ، جهت تزيين
نمك به مقدار كم
طرز تهيه :
ابتدا فيله ها را به وسيله استيك كوب لاي كيسه فريزر كوبيده و پهن كنيد. اگر خودتان در منزل اين كار ا انجام مي دهيد برش عرضي بزنيد چون بافت زيباتر و شيك تري به استيك شما مي دهد . بعد به مدت 2 ساعت در مخلوط سويا سس ، سس كچاپ تند ، نمك و سركه بالزاميك سياه مزه دار كنيد. بعد عرق نعنا را به دو طرف استيك ماليده و نعناي تازه ي ساطوري شده را روي استيك خوابانده و با دست چرب شده نعنا را به خورد استيك بدهيد . هر طرف استيك آماده را در تابه مخصوص استيك كه بهتر است از نوع چدن و نوع خط دار باشد به مدت 3 تا 4 دقيقه با حرارت بالا گريل كنيد تا آب نيندازد . در ضمن بايد در هر تابه يا روي گريل همزمان بيشتر از يك استيك سرخ نشود.
نكته :
1 ـ اگر سس كچاپ تند در دسترس نبود سس گوجه فرنگي را با پودر فلفل قرمز مخلوط كرده و جايگزين كنيد.
2 ـ مدت مرينت يا مزده دار كردن اين استيك 2 ساعت مي باشد . چون استيك در سويا سس مزه دار مي شود، از زدن نمك خوداري كنيد.
3 ـ حتما برش فيله ها عرضي باشد نه طولي چون برش طولي موقع كوبيدن پاره مي شود و بافت زيبايي ندارد.
منبع:هنر آشپزي 72