مواد لازم :
نمك و فلفل : به ميزان لازم
سس مايونز: يك پيمانه
كلم سفيد : يك پيمانه، خرد شده
ذرت : يك پيمانه ، پخته شده
ژامبون : يك پيمانه ، خرد شده
زيتون و شويد : براي تزيين
طرز تهيه :
نمك و فلفل را به سس مايونز اضافه نموده و هم بزنيد ، سپس كلم سفيد ، ذرت و ژامبون خرد شده را به آن اضافه كنيد و با هم مخلوط كنيد. سالاد آماده را با شويد و زيتون تزيين كنيد.
نكته :
1 ـ اين دستور 50 گرم كربوهيدرات ، 15 گرم پروتئين ، 185 گرم چربي و 1925 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ در صورت تمايل مي توانيد آب ليموترش تازه يا سركه را هم به سس سالاد فوق اضافه كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72