مواد لازم براي 24 عدد:
خيار سالادي 4 عدد، يك اندازه و يك شكل
گوشت فيله گوساله 250 گرم
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
پياز يك عدد، نگيني شده
فلفل دلمه اي سبز يا زرد يك عدد
گوجه فرنگي 2 عدد ، نگيني شده
جعفري 3 قاشق غذاخوري ، ساطوري
طرز تهيه :
ابتدا سرو ته خيارهاي شسته شده را جدا كرده و به اندازه ي 2/5 سانت از طول برش بزنيد (مجموعا 24 برش موردنيازاست). داخل هر قطعه را خالي كنيد.
گوشت فيله گوساله را به صورت مكعب هاي خيلي كوچك برش داده و در روغن زيتون تفت دهيد . نمك ، زردچوبه و فلفل را نيز اضافه كنيد . در ظرف ديگري فيله گوساله ، پياز نگيني و سرخ شده ، فلفل دلمه اي خرد شده ، گوجه فرنگي نگيني و جعفري ساطوري را با يكديگر كاملا مخلوط كنيد.
در آخر داخل برش هاي خيار را با اين مواد پر كرده و سرو كنيد.
نكته :
ـ اين دستور 40 گرم كربوهيدرات ، 60 گرم پروتئين ، 35 گرم چربي و 715 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي 72