جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
راز و رمزهاي ميرزا قاسمي
-(5 Body) 
راز و رمزهاي ميرزا قاسمي
Visitor 896
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 8 نفر :
 

بادنجان درشت : 6 عدد
سير : يك بوته
نمك و فلفل : به ميزان لازم
زردچوبه : به ميزان لازم
روغن مايع : به ميزان لازم
گوجه فرنگي : 500 گرم
تخم مرغ : 4 تا 5 عدد

طرز تهيه :
 

بادنجان ها را شسته ، خشك كرده و روي شعله پخش كن و روي حرارت كم كباب كنيد. بعد از آن كه پوست آن زغالي شد بگذاريد خنك شود سپس آن ها را پوست گرفته و تخم هاي اضافه بادنجان ها را گرفته و ساطوري خرد كنيد . سير را پوست بكنيد و در هاون يا بين دو كيسه فريزر همراه با نمك و زردچوبه بکوبيد و همراه با روغن سرخ كنيد. بادنجان ها را به سير اضافه كرده و به سرخ كردن ادامه دهيد . نمك و فلفل اضافه كنيد. گوجه فرنگي ها را در آب جوش بيندازيد و پوست آن ها را بگيريد و در غذاساز خرد كنيد و يا رنده كرده ، به بادنجان ها اضافه كنيد. در ظرف را بگذاريد تا غذا بپزد و به روغن بيفتد . سپس مقداري از غذا را كنار بزنيد و كمي روغن زردچوبه اضافه كنيد . تخم مرغ ها را در تابه بشكنيد و هم بزنيد و در ظرف را بگذاريد تا تخم مرغ ، روغن و زردچوبه ببندد. بعد از بستن تخم مرغ آن را با بادنجان ها مخلوط كنيد . بعد از 5 دقيقه غذا حاضر است . مي توانيد آن را همراه با كته و نان سرو كنيد.

مواد لازم براي كويي ميرزا قاسمي
 

كدو : يك كيلوگرم
سير : يك بوته
نمك ، فلفل : به ميزان لازم
روغن و زردچوبه : به ميزان لازم
تخم مرغ : 4 عدد

طرز تهيه :
 

كدوها رابشوييد و پوست بگيريد و ريز خرد كنيد و همراه با كمي نمك بپزيد . سير را با زردچوبه و نمك بكوبيد و همراه با روغن سرخ كنيد . سپس كدوي پخته شده را به آن اضافه كرده و سرخ كنيد . بعد از سرخ شدن ، كدوها را كنار بزنيد و تخم مرغ ها را با كمي روغن و زردچوبه اضافه كرده ، هم بزنيد و اجازه دهيد تا ببندد و بعد با كدوها مخلوط كنيد . بعد از 5 تا 10 دقيقه غذا را با نان يا كته سرو كنيد .

راز و رمز
 

1 ـ بادنجان ها را حتما روي ذغال و يا روي حرارت گاز كباب كنيد تا بادنجان ها بوي دود بگيرد. بادنجان درفر بوي دود نمي گيرد.
2 ـ مي توانيد بعد از آن كه بادنجان را كبابي كرديد در آب سرد بياندازيد تا خنك شود بعد پوست بكنيد و استفاده كنيد.
3 ـ مي توانيد بادنجان را كبابي كرده و در فريزر نگهداري كنيد.
4 ـ كوبيدن سير در هاون يا لاي كيسه فريزر براي بهتر شدن طعم سير و حفظ بو و عطر آن مي باشد.
5 ـ براي راحت تر پوست كندن سير خشك مي توانيد آن را در آب نيم گرم خيس كرده و بعد به راحتي پوست بگيريد.
6 ـ مي توانيد پوست گوجه فرنگي ها را نگيريد يا گوجه فرنگي را نيز كبابي كرده ، پوست بگيريد و با بادنجان مخلوط كنيد.
7 ـ در بعضي از مناطق ميرزا قاسمي را با گوجه فرنگي كمتر و يا بدون گوجه فرنگي تهيه مي كنند.
8 ـ استفاده از رب گوجه فرنگي براي ميرزا قاسمي مناسب نيست .
9 ـ نزدن تخم مرغ قبل از اضافه كردن به بادنجان براي اين است كه دو رنگ بودن سفيده و زرده تخم مرغ به زيباتر شدن غذا كمك مي كند و تخم مرغ يك دست نمي شود.
10 ـ براي کمتر شدن بوي سير غذا مي توانيد از پودر سير استفاده كنيد كه البته ميرزا قاسمي اصيل و سنتي را نخواهيد داشت.
11 ـ براي از بين بردن بوي سير غذا مي توانيد در آخر جعفري يا چاي خشك و يا تخم گشنيز بجويد كه به از بين بردن بوي سير كمك مي كند.
12 ـ ميرزا قاسمي غذاي بدون گوشت ، ساده و خوشمزه اي است كه مي توانيد با تزيين هاي متفاوت و زيبا براي مهماني ها و مراسم مختلف به عنوان غذايي جذاب و پر طرف دار و متنوع استفاده كنيد.
13 ـ ميرزا قاسمي را مي توانيد با خاگينه ، نيمروز ، زيتون و... تزيين كنيد كه در تصوير با خاگينه و زيتون تزيين شده است .
14 ـ تخم مرغ ميرزا قاسمي را مي توانيد در يك تابه جدا درست كنيد و به غذا اضافه كنيد و نيز مي توانيد به صورت نيمروز به تعداد نفرات روي غذا بگذاريد.

منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image