مواد لازم :
بادنجان 3 عدد
نمك به ميزان لازم
روغن سرخ كردني به ميزان لازم
تخم خربزه خشك شده يك ليوان ، بوداده شده
كشك غليظ 2 ليوان
پياز داغ يك قاشق غذاخوري
نعناع داغ يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
بادنجان ها را پوست كنده ونمك بزنيد . بعد از نيم ساعت آن ها را شسته ، خشك کرده و سرخ كنيد . تخم خربزه را آسياب كرده و با 4 ليوان آب مخلوط كرده سپس در صافي بريزيد تا پوست آن در صافي بماند و عصاره تخمه گرفته شود.
كشك را با 2 ليوان آب مخلوط كرده و همراه با پياز داغ و عصاره تخمه براي 20 دقيقه بجوشانيد و پس از آماده شدن با نعناع داغ و بادنجان هاي سرخ شده تزيين كرده و همراه با نان خشك و سبزي خوردن سرو كنيد.
نكته :
1 ـاين دستور 390 گرم كربوهيدرات ، 140 گرم پروتئين ، 185 گرم چربي و 3785 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ براي تهيه ي تخم خربزه ي خشك ،تخم خربزه را خوب شسته ودر آبكش بريزيد . مي توانيد آن ها را در هواي خشك كنيد و بعد بدون روغن تفت دهيد (نسوزد) و يا در مايكروويو خشك كرده و تفت دهيد .
منبع:هنر آشپزي 72