مواد لازم :
پياز داغ 2 قاشق غذاخوري
آرد يك قاشق غذاخوري
آب گوجه فرني 3 پيمانه
ادويه كاري يك قاشق مرباخوري
زردچوبه يك قاشق مرباخوري
گردو 2 قاشق غذاخوري ، پودر شده
نمك به مقدار لازم
محلول زعفران يك دوم قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
پياز داغ و آرد را مخلوط كرده ، آب گوجه فرنگي ، ادويه كاري وزردچوبه را اضافه كنيد . گردوي پودر شده و نمك را نيز افزوده و بگذاريد بجوشد و غليظ شود . در آخر محلول زعفران را اضافه كنيد.
نكته :
1 ـ اين دستور 30 گرم كربوهيدرات ، 15 گرم پروتئين ، 45 گرم چربي و 585 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ اين غذا به صورت تريد نان مصرف مي شود.
منبع:هنر آشپزي 72