جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش حبشي
-(2 Body) 
خورش حبشي
Visitor 854
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

كره 4 قاشق سوپخوري
گوشت گوسفند 500 گرم ، خرد شده
لپه نصف پيمانه، خيس كرده
ادويه خورشي به ميزان لازم
پياز داغ 2 تا 3 قاشق سوپخوري
رب انار نصف پيمانه
شيره ي انگور 3 قاشق سوپخوري
پودر بادام 2 پيمانه
آلو سياه 7 عدد ، خيس كرده
آلو زرد 7 عدد ، خيس كرده
كشمش سبز بي دانه نصف پيمانه ، خيس كرده
نمك و فلفل به مقدار لازم
محلول زعفران يك قاشق چايخوري
سيرداغ 2 قاشق سوپخوري
نعنا داغ 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :
 

كره را در تابه بريزيد و گوشت و لپه را همراه ادويه خورشي خوب تفت دهيد . پياز داغ را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد ، سپس 4 پيمانه آب را همراه رب انار و شيره ي انگور به گوشت افزوده وحرارت را ملايم کنيد. پس از يک ساعت بادام،آلوها،کشمش، نمک،فلفل و محلول زعفران را بيفزائيد و اجازه دهيد تا خورش به روغن افتاده و جا بيفتد .
پس از كشيدن خورش آن را با سير داغ و نعناع داغ تزيين كنيد. مي توانيد براي تزيين از كمي بادام پرك بو داده شده نيز استفاده كنيد.
نكته :
1 ـ اين دستور 245 گرم كربوهيدرات ، 145 گرم پروتئين ، 325 گرم چربي و 4485 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ اين خورش مربوط به دوره ي صفويه مي باشد. در زمان صفويه به خورش قليه مي گفتند و قليه به معناي سرخ كرده و پخته است .در دوره ي صفويه اين خورش را به دليل تيره بودن حبشي مي ناميدند.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image