مواد لازم :
مرغ حدود 2 كيلوگرم يك عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
ماكاروني ريز يك پيمانه
گوجه برقاني 200 گرم
آناناس تازه يك عدد
آب ليموترش 3 تا 4 قاشق سوپخوري
روغن زيتون يك قاشق چايخوري
محلول زعفران يك قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي يك قاشق چايخوري
كره ي آب شده 30 گرم
كمپوت گيلاس 10 عدد
طرز تهيه :
مرغ را به نمك و فلفل آغشته كرده و اجازه دهيد چند ساعتي بماند تا مرغ مزه دار شود. در اين فاصله ماكاروني را بپزيد و وقتي كمي نرم شد آن را آبكش كنيد. گوجه برقاني را نيز بجوشانيد تا خوب نرم شود و آب آن به خورد گوجه ها برود(تا ترشي آن حف شود). سر آناناس تازه را برش داده و نگهداريد . آناناس را پوست كنده و ورقه كنيد و به وسيله هسته گير وسط آن را درآوريد تا آناناس ها به شكل حلقه درآيند . نيمي از آناناس را خرد كنيد.
ماكاروني و گوجه برقاني را با آناناس هاي خرد شده مخلوط كنيد و آب ليمو ، روغن زيتون و نمك بزنيد. با اين مواد داخل شكم مرغ را پر كنيد و شكم مرغ را با نخ و سوزن بدوزيد .در مرحله ي بعد محلول زعفران و سس گوجه فرنگي را با هم مخلوط كنيد و در انتها كره ي آب شده را بيفزاييد و اين مايه را روي مرغ بماليد و مرغ را در فر با 175 درجه ي سانتي گراد به مدت يك ساعت و نيم بپزيد . بعد از اين مدت دما را به 150 درجه ي سانتي گراد به مدت يك ساعت و نيم بپزيد . بعد از اين مدت دما را به 150 درجه ي سانتي گراد برسانيد و 15 دقيقه ي ديگر آن را بپزيد . اگر مرغ شما درشت بود زمان پخت در دماي 150 درجه ي سانتي گراد به 30 الي 45 دقيقه مي رسد. بعد از پخت مرغ آن را از فر خارج كنيد و روي آن را با حلقه هاي آناناس و كمپوت گيلاس تزيين كنيد.
نكته :
1 ـ اين دستور 250 گرم كربوهيدرات ، 145 گرم پروتئين ، 80 گرم چربي و 2300 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ اين غذا بر خلاف تصور اصلا شيرين نيست بلكه ملس مي باشد . اگر آبليموي آن را كمي بيشتر استفاده كنيد به ترشي خواهد زد . اين غذا يك غذاي مجلسي بسيار زيباست .
3 ـ شما مي توانيد اين غذا را با كمپوت آناناس نيز تهيه كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72