مواد لازم براي روي پيتزا:
گوشت گوساله 400 گرم ، چرخ كرده
آرد سوخاري 4 قاشق سوپخوري
پياز درشت يك عدد رنده شده
سير يك حبه ، له شده
قارچ 100گرم،خردشده
جوز هندي يك قاشق چايخوري
پودر آويشن يك دوم قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
مواد لازم براي تزيين دوبل برگر:
پنير ورقه اي پونه 4 تا 6 ورق
پنير خامه اي 4 قاشق سوپخوري
خامه ي ترش 4 قاشق سوپخوري
كاهو به دلخواه
نان همبرگر 4 عدد
كره براي سرخ كردن
طرز تهيه :
گوشت را همراه بقيه مواد در كاسه اي ريخته و با دست خوب ورز دهيد . سپس به 4 گلوله تقسيم كرده روي كيسه فريزر يا هر مشماي ديگري آن را گرد باز كنيد.
براي تهيه ي سس گوجه فرنگي ، 2 قاشق سوپخوري كره را در تابه ريخته و يك عدد پياز نگيني خرد شده را در آن تفت دهيد . 100 گرم قارچ هاي خرد شده را اضافه كرده ،سرخ كنيد. نصف قاشق چايخوري رب گوجه فرنگي و 4 عدد فيله گوجه خرد شده را اضافه كرده ، تفت دهيد و اجازه دهيد آب گوجه كشيده شده ، مانند سس غليظ شود. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و كنار بگذاريد . سپس گوشت ها را در تابه اي كه كمي چرب شده دانه دانه سرخ كنيد. نان هاي همبرگر را از وسط نصف كنيد و روي هر تكه نان كمي كره بماليد . در تابه ي داغ نان ها را تست كنيد تا رنگ آن ها كمي طلايي قهوه اي شود. حالا يك لايه پنير خامه اي روي هر برش نان ماليده و يكي دو قاشق سس گوجه فرنگي روي پنير بماليد . يك تكه گوشت روي سس قرار داده و يك برش پنير روي گوشت قرار دهيد . اين كار را دوباره تكرار كنيد. در آخر روي آن كاهو و روي كاهو خامه ي ترش بريزيد و تكه ي دوم نان را روي آن بگذاريد . اگر بخواهيد پنير كمي ذوب شود آن را 20 ثانيه در مايكروويو قرار دهيد تا چيزبرگر مجددا گرم شود سپس آن را سرو كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72