جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كدو سبز شكم پر با سس قرمز
-(6 Body) 
كدو سبز شكم پر با سس قرمز
Visitor 866
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

كدو سبز 4 عدد متوسط
پياز يك عدد ، رنده شده
گوشت چرخ كرده 200 گرم
سبزيجات معطر خشك مخلوط يك قاشق غذاخوري
روغن يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
زرده ي تخم مرغ يك عدد
آب مرغ يك چهارم پيمانه
آرد سوخاري 50 گرم

مواد سس :
 

كره 30 گرم
سير 2 حبه ، ريز خرد شده
آرد يك قاشق غذاخوري سرخالي
رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
جعفري يك قاشق غذاخوري سرخالي
نمك و فلفل به ميزان لازم
آب مرغ يا گوشت يك پيمانه

طرز تهيه :
 

پوست كدو را با پوست كن گرفته و از وسط نصف كنيد و با استفاده از يك قاشق مرباخوري مغز وسط كدوها را بيرون آورده و آن ها را ريز خرد كنيد و همراه با پياز رنده شده ، گوشت چرخ كرده ، سبزيجات خشك ، روغن ، نمك و فلفل در يك ظرف كم عمق بريزيد و آن را با درپوش به مدت 4 تا 6 دقيقه با قدرت 100% (900 وات يا حداكثر) همراه با كمي آب در مايكروويو بگذاريد . سپس زرده ي تخم مرغ را با چنگال هم بزنيد و آب مرغ و آرد سوخاري را به آن بيافزاييد و آن را به مخلوط گوشت اضافه كنيد.
داخل هر نيمه كدو را با مخلوط گوشت پر كنيد و نيمه ديگر را روي آن قرار دهيد و با خلال دندان محكم كنيد سپس آن را داخل يك ظرف كم عمق قرار دهيد و آن را با درپوش به مدت 10 تا 12 دقيقه با قدرت 80% (متوسط به بالا يا 800 وات ) در مايكروويو بگذاريد تا پخته شوند. براي تهيه ي سس قرمز ، كره را در ظرف كوچكي بريزيد و به مدت 30 ثانيه با قدرت 100% در مايكروويو قرار دهيد تا آب شود سپس سير خرد شده را به آن اضافه كنيد و 2 دقيقه ديگر با قدرت 100% زمان دهيد . سپس آرد ، رب گوجه فرنگي ، جعفري و نمك و فلفل را به سير اضافه كرده و آب گوشت را هم كم كم به آن بيافزاييد و ظرف را به مدت 3 تا 5 دقيقه با قدرت 360 وات يا 40 درصد در دستگاه بگذاريد تا سس جا بيافتد.

نكته :
 

1 ـ اين دستور 70 گرم كربوهيدرات ، 50 گرم پروتئين ، 70 گرم چربي و 1110 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ‌ بهتر است از سبزيجات معطر خشك (نعناع ، ترخان ، جعفري ، مرزه) استفاده كنيد.
3 ـ براي زيبايي غذا از كدوهاي يك اندازه استفاده كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image