مواد لازم :
كدو سبز 4 عدد متوسط
پياز يك عدد ، رنده شده
گوشت چرخ كرده 200 گرم
سبزيجات معطر خشك مخلوط يك قاشق غذاخوري
روغن يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
زرده ي تخم مرغ يك عدد
آب مرغ يك چهارم پيمانه
آرد سوخاري 50 گرم
مواد سس :
كره 30 گرم
سير 2 حبه ، ريز خرد شده
آرد يك قاشق غذاخوري سرخالي
رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
جعفري يك قاشق غذاخوري سرخالي
نمك و فلفل به ميزان لازم
آب مرغ يا گوشت يك پيمانه
طرز تهيه :
پوست كدو را با پوست كن گرفته و از وسط نصف كنيد و با استفاده از يك قاشق مرباخوري مغز وسط كدوها را بيرون آورده و آن ها را ريز خرد كنيد و همراه با پياز رنده شده ، گوشت چرخ كرده ، سبزيجات خشك ، روغن ، نمك و فلفل در يك ظرف كم عمق بريزيد و آن را با درپوش به مدت 4 تا 6 دقيقه با قدرت 100% (900 وات يا حداكثر) همراه با كمي آب در مايكروويو بگذاريد . سپس زرده ي تخم مرغ را با چنگال هم بزنيد و آب مرغ و آرد سوخاري را به آن بيافزاييد و آن را به مخلوط گوشت اضافه كنيد.
داخل هر نيمه كدو را با مخلوط گوشت پر كنيد و نيمه ديگر را روي آن قرار دهيد و با خلال دندان محكم كنيد سپس آن را داخل يك ظرف كم عمق قرار دهيد و آن را با درپوش به مدت 10 تا 12 دقيقه با قدرت 80% (متوسط به بالا يا 800 وات ) در مايكروويو بگذاريد تا پخته شوند. براي تهيه ي سس قرمز ، كره را در ظرف كوچكي بريزيد و به مدت 30 ثانيه با قدرت 100% در مايكروويو قرار دهيد تا آب شود سپس سير خرد شده را به آن اضافه كنيد و 2 دقيقه ديگر با قدرت 100% زمان دهيد . سپس آرد ، رب گوجه فرنگي ، جعفري و نمك و فلفل را به سير اضافه كرده و آب گوشت را هم كم كم به آن بيافزاييد و ظرف را به مدت 3 تا 5 دقيقه با قدرت 360 وات يا 40 درصد در دستگاه بگذاريد تا سس جا بيافتد.
نكته :
1 ـ اين دستور 70 گرم كربوهيدرات ، 50 گرم پروتئين ، 70 گرم چربي و 1110 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ بهتر است از سبزيجات معطر خشك (نعناع ، ترخان ، جعفري ، مرزه) استفاده كنيد.
3 ـ براي زيبايي غذا از كدوهاي يك اندازه استفاده كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72