جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رواني پرتقال
-(2 Body) 
رواني پرتقال
Visitor 944
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

تخم مرغ 4 عدد
شكر يك پيمانه
آب پرتقال يك دوم پيمانه
رنده ي پوست پرتقال يك قاشق غذاخوري
وانيل يك هشتم قاشق مرباخوري
آرد گندم يك و نيم پيمانه
بيكينگ پودر يك قاشق غذاخوري
آرد سمولينا يك پيمانه

مواد لازم براي شربت:
 

شكر 3 پيمانه
آب 3 پيمانه
ليموترش نصف عدد

طرز تهيه :
 

تخم مرغ را با شكر بزنيد تا شكر حل شده و حجم تخم مرغ دو برابر شود . آب پرتقال و رنده ي پوست پرتقال را به همراه وانيل به مواد اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد.
آرد ، بيكينگ پودر و آرد سمولينا را با هم مخلوط و الك كرده و به مواد اضافه كنيد و مايه را در قالبي كه چرب كرده ايد بريزيد و در فر گرم با دماي 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 30 دقيقه بپزيد.

طرز تهيه ي شربت :
 

شكر و آب را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آمده و شكر حل شود. ليموترش را هم اضافه كرده و بعد از يك ربع جوشيدن ، حرارت را خاموش كنيد و بگذاريد تا شربت خنك شود . وقتي كيك رواني پخت شهد خنك شده را روي آن بريزيد و برش دهيد .

نكته :
 

ـ‌اين دستور 710 گرم كربوهيدرات ، 65 گرم پروتئين ، 20 گرم چربي و 3280 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ رواني كه در شمال يونان و تركيه به كسره (ر) و در جنوب يونان به فتحه (ر) خوانده مي شود . نوعي كيك تهيه شده از آرد سمولينا (گزيدة خاصي از آرد گندم) است كه به شربت آغشته مي شود. تهيه اين كيك در مديترانه شرقي تحت عناوين مختلف رايج است از جمله در كشورهاي عربي آن را بسبوسه مي نامند. ظاهرا اصل دستور تهيه منشاء مصري دارد.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image