مواد لازم :
آب 60 ميلي ليتر (يك چهارم پيمانه)
آب ليموترش تازه 125 ميلي ليتر (يك دوم پيمانه )
پودر شكر 275 گرم
انجير تازه يا خشك 150 گرم
فندق بو داده 110 گرم
عرق بهارنارنج 80 ميلي ليتر
پنير خامه اي 500 گرم
خامه 400 گرم
شكلات تخته اي 100 گرم رنده يا خرد شده
شكلات تخته اي 100 گرم ، ذوب شده
كيك اسفنجي بزرگ يك عدد (يا ليدي فينگر ، به تعداد لازم)
طرز تهيه :
آب ، آب ليموترش و سه چهارم پيمانه از پودر شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و بعد از جوش آمدن براي دو تا سه دقيقه بجوشانيد تا غليظ شود. بعد آن را خنك كنيد . انجير نگيني خرد شده و فندق خرد شده را هم به مدت يك ساعت در عرق بهار نارنج بخيسانيد . 3 قاشق از پودر شكر را برداشته و مابقي آن را به پنير خامه اي اضافه كرده و با همزن بزنيد تا صاف و يك دست شود. خامه را هم با 3 قاشق پودر شكر فوق بزنيد تا كاملا سفت شود و فرم بگيرد. فندق و انجير را از عرق بهار نارنج خارج كرده و خشك كنيد سپس به همراه شكلات خرد شده به مايه ي پنير اضافه كرده و با آن مخلوط كنيد . كرم پنير آماده را نصف كرده و در دو ظرف جداگانه بريزيد . به يك قسمت آن شكلات ذوب شده خنك شده را اضافه كرده و به قسمت دوم ، خامه فرم گرفته را بيفزاييد. كيك را به اندازه قالب يا ظرف مورد نظر برش دهيد . ابتدا كف ظرف يكي دو قاشق از شربت آب ليمو ريخته سپس يك لايه کيك بگذاريد و مجددا روي كيك را به شربت آغشته كنيد و ابتدا از مايه كرم شكلاتي روي سطح كيك بريزيد و بعد كرم پنيري خامه اي را بريزيد . لايه ديگر كيك را روي آن قرار داده و همان كار را تكرار كنيد و براي سرو هم روي آن كمي پودر كاكائو بپاشيد.
نكته :
1 ـ اين دستور 840 گرم كربوهيدرات ، 150 گرم پروتئين ، 460 گرم چربي و 8100 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ دسرهاي ترايفل معمولا در ظرف هاي بلور تهيه مي شوند و با همان ظرف هم از مهماني ها پذيرايي مي شود و ضمنا اگر از ظروف بلور پايه دار استفاده كنيد شكيل تر خواهد شد.
3 ـهر پيمانه پودر شكر الك شده معادل 160 گرم مي باشد.
منبع:هنر آشپزي 72