مواد لازم براي داخل تورته :
پودر كاكائو يك قاشق سوپخوري
شكلات كم شيرين قهوه اي 120 گرم
پنير خامه اي 225 گرم
عرق بيدمشك يا نسترن يا بهارنارنج يك قاشق سوپخوري
تخم مرغ درشت 2 عدد
شكر قهوه اي تيره يك سوم پيمانه يا 65گرم
پودر كاكائو براي تزئين يك قاشق سوپخوري
خامه ي فرم گرفته دو سوم پيمانه (165 ميلي ليتر)
برگ شكلاتي (10 تا 12 عدد)
مواد لازم براي پايه ي تورته:
بيسكويت سبوس دار 12 عدد
كره 120 گرم
طرز تهيه :
كف قالب تارت گرد عميق به قطر 20 سانتي متر را با كاغذ روغني بپوشانيد و چرب كنيد. بيسكويت را پودر و از الك درشت رد كنيد. كره را ذوب كرده و 6 قاشق سوپخوري از آن را با پودر بيسكويت مخلوط كنيد و كف قالب ريخته و خوب فشار دهيد . فر را با دماي 350 درجه ي فارنهايت يا 175درجه ي سانتي گراد روشن كنيد تا گرم شود . بقيه ي كره ، پودر كاكائو و شكلات را داخل شيرجوش كوچكي بريزيد و روي بخار آب قرار دهيد و اجازه دهيد در دماي اتاق سرد شود سپس پنير خامه اي و عرق بيدمشك را به آن بيفزاييد.در كاسه ي ديگري تخم مرغ و شكر را با همزن برقي به مدت ده دقيقه هم بزنيد سپس آن را به مايه ي شكلات و پنير فوق بيفزاييد و براي 30 ثانيه بزنيد و اين مايه را روي لايه ي بيسكويت بريزيد و قالب را در طبقه ي وسط فر قرار دهيد تا به مدت 35 تا 40 دقيقه قرار دهيد . پس از خنك شدن از قالب خارج كرده و در ظرف سرو قرار دهيد و روي آن پودر كاكائو الك كنيدو خامه ي فرم گرفته را در قيف با سرماسوره ستاره ريخته و روي تورته را با خامه تزيين كنيد و روي آن برگ هاي شكلاتي تزييني قرار دهيد.
نكته :
1 ـ اين دستور 290 گرم كربوهيدرات ، 55 گرم پروتئين ، 310 گرم چربي و 4170 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ براي تهيه ي برگ هاي شكلاتي 100 گرم شكلات شيري را ذوب كرده و با قلم مو روي برگ هاي طبيعي بكشيد يا آن كه برگ را در ظرف شكلات فرو برده و بعد اجازه دهيد تا سرد شود.
3 ـ Torte در آلمان و استراليا به تارت هاي رويه باز كه با انواع مواد مياني شيرين پر مي شوند گفته مي شود.
منبع:هنر آشپزي 72