مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
شكر ريز 100 گرم
وانيل مايع نصف قاشق مرباخوري
ماست 125 گرم (نصف پيمانه)
روغن مايع 125گرم (نصف پيمانه)
شكر قهوه اي روشن يا تيره 60 گرم
بادام پودر شده 90 گرم
آرد 140 گرم
بيكينگ پودر 2 قاشق مرباخوري
نمك اندكي
طرز تهيه :
8 عدد قالب ميني لوف به ابعاد تقريبا 5/5 در 11 را چرب كرده و آرد پاشي كنيد و يا با كاغذ چين دار مخصوص كيك بپوشانيد و كنار بگذاريد . تخم مرغ ها را با شكرها و وانيل با همزن دستي يا برقي بزنيد تا با هم مخلوط شوند. ماست و روغن را به تدريج اضافه كرده و در حد تركيب شدن هم بزنيد. در اين مرحله آرد ، بيكينگ پودر و نمك الك شده و بادام پودر شده را افزوده و با هم مخلوط كنيد. مايه كيك را بين قالب ها تقسيم كنيد به صورتي كه دو سوم هر قالب پر شود ، قالب ها را در سيني فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه ي سانتي گراد يا 175 درجه ي سانتي گراد قرار دهيد و به مدت 20 تا 30 دقيقه يا تا زماني كه وسط لوف ها پخته شود بپزيد . بعد از پخت 10 دقيقه در قالب خنك كرده و بعد از قالب بيرون آورده و روي توري سيمي به صورت كامل خنك كنيد. سپس به طور دلخواه تزيين كنيد.
نكته :
1 ـ اين دستور 260 گرم كربوهيدرات ، 60 گرم پروتئين ، 190 گرم چربي و 2990 كيلوكالري انرژي دارد.
2ـ در صورتي كه از وانيل خالص استفاده مي كنيد مقدار آن را يك چهارم قاشق مرباخوري در نظر بگيريد.
منبع:هنر آشپزي 72