جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كيك ميوه اي
-(1 Body) 
كيك ميوه اي
Visitor 891
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

خرماي خشك بدون هسته 4 تا 5 عدد
برگه قيسي 5 عدد
آب پرتقال يك چهارم پيمانه
آب ليموترش يك چهارم پيمانه
كشمش 50 گرم
مويز بدون هسته 50 گرم
شكر 230 گرم
تخم مرغ 4 عدد
كره آب شده خنك شده 250 گرم
دارچين يك هشتم قاشق مرباخوري
جوز هندي يك هشتم قاشق مرباخوري
زنجبيل يك هشتم قاشق مرباخوري
رنده پوست ليمو 2 قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر 2 قاشق مرباخوري
آرد 300 گرم
گردو 50 گرم

مواد لازم براي تزيين:
 

عسل مقداري ، براي روي كيك
آجيل و مويز مقداري

طرز تهيه :
 

خرماي خشك بدون هسته خرد شده و برگه قيسي نگيني خرد شده را با يك دوم پيمانه آب پرتقال و ليمو به مدت 2 ساعت خيس كنيد. سپس كشمش و مويز را شسته ، خشك نموده و آرد پاشي كرده و كنار بگذاريد . ابتدا شكر را به همراه تخم مرغ خوب بزنيد ، سپس كره ي آب شده را به مواد اضافه كنيد و به زدن ادامه دهيد . ميوه هاي خيسانده شده را آب كش كرده و آبليموترش و پرتقال را به همراه مخلوط ادويه ها به مايه اضافه كرده و به زدن ادامه دهيد . رنده ي پوست ليموترش را نيز به مواد بيافزاييد . در انتها بيكينگ پودر و آرد را با هم الك كرده و به مخلوط اضافه كنيد.
همه ي مواد اشاره شده فوق را به همراه گردوي نگيني خرد شده داخل مخلوط بريزيد و كاملا با هم مخلوط كنيد . يك قالب 20 سانتي متري را چرب كرده ، كف و ديواره قالب را با دو لايه كاغذ روغني بپوشانيد. كاغذ را به اندازه 4 سانتي متر از لبه قالب بلند تر بگيريد . مايه ي آماده شده را در قالب بريزيد و با دماي 175 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت و 45 دقيقه تا 2 ساعت در فر قرار دهيد . پس از آن كه كيك را از فر خارج كرديد ، نيم ساعت بگذاريد بماند . سپس قالب را با فويل كاملا بپوشانيد و بگذاريد تا كيك به مدت 24 ساعت در قالب خنك شود. عسل گرم شده را كه كاملا روان شده است براي تزيين با قلم مو روي كيك بماليد . سپس با بادام زميني ، گردو ، بادام درسته ، فندق درسته ، خلال پسته و مويز تزيين كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image