جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آماده سازي خامه و كاربرد آن
-(7 Body) 
آماده سازي خامه و كاربرد آن
Visitor 966
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

پودر خامه يك و يك چهارم پيمانه ، الك شده
وانيل يا اسانس دلخواه يك چهارم قاشق مرباخوري
پودر شكر يك پيمانه ، الك شده
آب يا شير سرد يك پيمانه

طرز تهيه :
 

ابتدا پودر خامه و پودر شكر را با يكدگير مخلوط كرده و الك كنيد . سپس وانيل يا اسانس مورد نظر و آب يا شير سرد را به آن اضافه كنيد و با دور كند همزن برقي يا مفتول دستي (ويسك) آن را مخلوط كنيد. بعد ا زاين كه مواد كاملا با يكديگر مخلوط شدند از دور تند دستگاه كمك بگيريد و خامه را فرم دهيد . توجه داشته باشيد كه آ يا شيري كه استفاده مي كنيد كاملا سرد باشد و خامه را تا حدي هم بزنيد كه احساس كنيد خامه كاملا سفت شده است . از اين نوع خامه بيشتر براي تزيين كيك ها استفاده مي كنند ، به اين دليل كه در مقابل دماي محيط (گرما) مقاوم بوده و آسيب نمي بيند ، ولي براي داخل كيك مناسب نمي باشد ، بهتر است براي داخل كيك ازخامه ي طبيعي يا خامه ي قنادي استفاده كنيد.

نكته :
1 ـ اين خامه قابل طعم بندي و رنگ بندي مي باشد و مي توان آن را داخل فريزر و براي مدت چند ماه نگهداري كرد. از پودر خامه مي توان براي درست كردن گل رز استفاده كرد، اين خامه براي كار كردن با ماسوره ها بسيار مناسب مي باشد.
2 ـ شما مي توانيد به دليل اين كه اين خامه آب نمي اندازد و در مقابل حرارت مقاوم است براي تمرين و كار با ماسوره ها و حتي براي ايجاد اشكال مختلف از اين خامه استفاده كنيد.
3 ـ به دليل موجود بودن انواع مختلفي از پودر خامه در بازار ،‌اين كه انواع مختلفي از پودر خامه در بازار وجود دارد ، شايد نياز باشد كه شما مقدار آب را كم يا زياد كنيد . اگر احساس كرديد خامه ي شما بيش از حد سفت شده كمي به آن آب اضافه كنيد و با همزن بزنيد يا گر خامه ي شما به اندازه ي كافي سفت نشد مي توانيد مقداري آب را كم كرده و يا مقدار پودر خامه را كمي زيادتر كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image