مواد لازم :
پودر خامه يك و يك چهارم پيمانه ، الك شده
وانيل يا اسانس دلخواه يك چهارم قاشق مرباخوري
پودر شكر يك پيمانه ، الك شده
آب يا شير سرد يك پيمانه
طرز تهيه :
ابتدا پودر خامه و پودر شكر را با يكدگير مخلوط كرده و الك كنيد . سپس وانيل يا اسانس مورد نظر و آب يا شير سرد را به آن اضافه كنيد و با دور كند همزن برقي يا مفتول دستي (ويسك) آن را مخلوط كنيد. بعد ا زاين كه مواد كاملا با يكديگر مخلوط شدند از دور تند دستگاه كمك بگيريد و خامه را فرم دهيد . توجه داشته باشيد كه آ يا شيري كه استفاده مي كنيد كاملا سرد باشد و خامه را تا حدي هم بزنيد كه احساس كنيد خامه كاملا سفت شده است . از اين نوع خامه بيشتر براي تزيين كيك ها استفاده مي كنند ، به اين دليل كه در مقابل دماي محيط (گرما) مقاوم بوده و آسيب نمي بيند ، ولي براي داخل كيك مناسب نمي باشد ، بهتر است براي داخل كيك ازخامه ي طبيعي يا خامه ي قنادي استفاده كنيد.
نكته :
1 ـ اين خامه قابل طعم بندي و رنگ بندي مي باشد و مي توان آن را داخل فريزر و براي مدت چند ماه نگهداري كرد. از پودر خامه مي توان براي درست كردن گل رز استفاده كرد، اين خامه براي كار كردن با ماسوره ها بسيار مناسب مي باشد.
2 ـ شما مي توانيد به دليل اين كه اين خامه آب نمي اندازد و در مقابل حرارت مقاوم است براي تمرين و كار با ماسوره ها و حتي براي ايجاد اشكال مختلف از اين خامه استفاده كنيد.
3 ـ به دليل موجود بودن انواع مختلفي از پودر خامه در بازار ،اين كه انواع مختلفي از پودر خامه در بازار وجود دارد ، شايد نياز باشد كه شما مقدار آب را كم يا زياد كنيد . اگر احساس كرديد خامه ي شما بيش از حد سفت شده كمي به آن آب اضافه كنيد و با همزن بزنيد يا گر خامه ي شما به اندازه ي كافي سفت نشد مي توانيد مقداري آب را كم كرده و يا مقدار پودر خامه را كمي زيادتر كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72