جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيز كيك
-(6 Body) 
چيز كيك
Visitor 1131
Category: دنياي فن آوري

مقدمه:
 

"چيز كيك" كه امروزه يكي از شناخته شده ترين دسرهاست ، غالبا از دو لايه اصلي تشكيل شده است ، لايه زيرين كه مي تواند بيسكوئيتي ، خميري و يا اسفنجي باشد و رويه ي نرم و پنيري كه معمولا به وسيله ي شكر و مارمالاد ميوه اي و يا شكلات ، مزه دار و تزيين مي شود و بنا به ذائقه هر منطقه و نوع پنيرهاي مختلف ، طعم و مزه متفاوتي خواهد داشت .

تاريخچه :
 

آن گونه كه در خصوص سابقه ي اين دسر خوشمزه و مفيد ذكر شده است، اولين چيز كيك ها در يونان باستان به نام (Libum) تهيه و استفاده مي شده و در تاريخ ، از آگيموس (Aegimus) به عنوان كاشف اين دسر ياد شده است . اولين نمونه هاي اين دسر ، شامل لايه زيرين خميري بوده و مخلوط كوبيده شده پنير ساده و آرد نان با اضافه كردن يك تخم مرغ ، رويه يكنواختي را تشكيل مي داده كه در داخل قالبي با زيره برگ ، روي تكه ي آجر داغ و به آهستگي پخته مي شد. ضمن اين كه اين دسر مقوي در المپيك هاي يونان باستان به صورت چيزكيك هاي كوچك جهت ميهمانان و شركت كنندگان در مسابقات ، سرو مي گرديد.
در قرن دهم پس از ميلاد ، به تدريج چيز كيك در اروپا شناخته شد و متداول گرديد و در هر منطقه ، طعم هاي مختلفي از نيمه ترش تا شيرين و از كم چرب تا پرچرب رايج گرديد ولي گسترش فوق العاده اين دسر خوشمزه در اوايل قرن بيستم و توسط ويليام لورنس اهل نيويورك صورت گرفت و دليل آن ، استفاده از محصول جديد لبني ، پنير خامه اي بود كه به نام "پنير فيلادلفيا" معروف شد. اين پنير تحول مهمي را در شيوه پخت اين دسر ايجاد نمود و "چيز كيك نيويوركي" كه در رويه ي آن از اين نوع پنير استفاده مي شد، به عنوان متداول ترين نوع چيز كيك در تمام دنيا گسترش پيدا كرد.
اغلب لايه زيرين چيز كيك هاي امروزي ، از فشرده سازي مخلوط بيسكوئيت خاص پودر شده و كره ي ذوب شده به دست مي آيد . براي اين منظور هم مي توان از بيسکوئيت هاي مناسبي که در بازار موجود است، استفاده نمود و هم مي توان بيسكوئيت مخصوص اين لايه را با استفاده از دستور پخت هاي موجود در منزل تهيه نمود.
طبقه بندي چيز كيك ها :
با گسترش تنوع محصولات لبني در قرن اخير ، ملل مختلف بنا به ذائقه هاي منطقه اي ، اين دسر را در طعم و اشكال مختلفي تهيه مي كنند ولي جدا از طعم و تزيينات متفاوت موجود ، اين دسر از پايه ، به 2 نوع مختلف تقسيم بندي مي گردد:
چيز كيك پختني ، كه مواد رويه آن معمولا شامل تخم مرغ مي باشد.
چيز كيك يخچالي ، كه اغلب در آن از ژلاتين به عنوان سفت كننده مواد رويه استفاده مي شود.
در تهيه مواد رويه چيزكيك هاي يخچالي كه پس از آماده سازي نيازي به پختن ندارد و در يخچال سفت مي شوند‌، از انواع پنيرهاي خامه اي بدون نمك استفاده مي شود و اين نوع چيزكيك ها ، سبك تر از نوع پختني آن بوده و چيز كيك كلاسيك يكي از متداول ترين انواع آن محسوب مي شود.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image