مواد لازم :
كره ي نرم 225 گرم
شكر قهوه اي روشن 130 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوري
آرد 315 گرم
پودر جوانه ي گندم 70 گرم
جوش شيرين يك قاشق مرباخوري
نمك يك چهارم قاشق مربا خوري
دارچين يك قاشق مرباخوري
1 ـ همزدن كره و شكر قهوه اي
2 ـ مخلوط كردن آرد ، پودر جوانه ي گندم ، نمك ، جوش شيرين ، دارچين
3 ـ اضافه كردن مواد آرد مخلوط كرده و شكر قهوه اي
4 ـ باز كردن خمير بين دو كاغذ روغني
5 ـ پرس كردن داخل قالب
6ـ برش زدن خمير به اندازه دلخواه
7 ـ چيدن بيسكوئيت ها داخل سيني فر
8 ـ چنگال زدن به بيسكوئيت ها
طرز تهيه :
كره و شكر قهوه اي را با همزن برقي بزنيد تا كِرِمي و سبك شود. عسل را نيز اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. آرد ، پودر جوانه ي گندم ، جوش شيرين ، نمك و دارچين را با هم مخلوط نموده و به مواد بالا اضافه كنيد و با دور كند همزن بزنيد (اين خمير نياز به ورز دادن ندارد).
خمير آماده را به 2 قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را لاي دو ورق كاغذ روغني باز كرده و داخل سيني 35×25 سانتي متر پرس كنيد.
خمير را با اندازه ي دلخواه ، برش زده و سيني خميرهاي آماده را به مدت 30 دقيقه در فريزر قرار دهيد . بعد از اين مدت ، خميرهاي بيسكوئيت شكل داده شده را از كاغذروغني جدا نموده وداخل سيني فر كاغذ انداخته شده بچينيد و با نوك چنگال روي آن سوراخ هاي منظمي ايجاد نماييد و در فر از پيش گرم شده با دماي 175 درجه ي سانتي گراد به مدت 10 دقيقه پخته و پس از خنك شدن ، از سيني فر خارج كنيد.
نكته :
ـ از اين بيسكوئيت مي توان هم به عنوان عصرانه مناسب و هم به عنوان مواد اصلي لايه زيرين چيز كيك ها ، استفاده نمود.
منبع:هنر آشپزي 72