جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسكوئيت
-(7 Body) 
بيسكوئيت
Visitor 882
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

كره ي نرم 225 گرم
شكر قهوه اي روشن 130 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوري
آرد 315 گرم
پودر جوانه ي گندم 70 گرم
جوش شيرين يك قاشق مرباخوري
نمك يك چهارم قاشق مربا خوري
دارچين يك قاشق مرباخوري
1 ـ همزدن كره و شكر قهوه اي
2 ـ مخلوط كردن آرد ، پودر جوانه ي گندم ، نمك ، جوش شيرين ، دارچين
3 ـ اضافه كردن مواد آرد مخلوط كرده و شكر قهوه اي
4 ـ باز كردن خمير بين دو كاغذ روغني
5 ـ پرس كردن داخل قالب
6ـ برش زدن خمير به اندازه دلخواه
7 ـ چيدن بيسكوئيت ها داخل سيني فر
8 ـ چنگال زدن به بيسكوئيت ها

طرز تهيه :
 

كره و شكر قهوه اي را با همزن برقي بزنيد تا كِرِمي و سبك شود. عسل را نيز اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. آرد ، پودر جوانه ي گندم ، جوش شيرين ، نمك و دارچين را با هم مخلوط نموده و به مواد بالا اضافه كنيد و با دور كند همزن بزنيد (اين خمير نياز به ورز دادن ندارد).
خمير آماده را به 2 قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را لاي دو ورق كاغذ روغني باز كرده و داخل سيني 35×25 سانتي متر پرس كنيد.
خمير را با اندازه ي دلخواه ، برش زده و سيني خميرهاي آماده را به مدت 30 دقيقه در فريزر قرار دهيد . بعد از اين مدت ، خميرهاي بيسكوئيت شكل داده شده را از كاغذروغني جدا نموده وداخل سيني فر كاغذ انداخته شده بچينيد و با نوك چنگال روي آن سوراخ هاي منظمي ايجاد نماييد و در فر از پيش گرم شده با دماي 175 درجه ي سانتي گراد به مدت 10 دقيقه پخته و پس از خنك شدن ، از سيني فر خارج كنيد.
نكته :
ـ از اين بيسكوئيت مي توان هم به عنوان عصرانه مناسب و هم به عنوان مواد اصلي لايه زيرين چيز كيك ها ، استفاده نمود.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image