مواد لازم :
بيسكوئيت پودر شده 250 گرم
كره ذوب شده 100 گرم
پودر ژلاتين 4 قاشق مرباخوري
آب سرد يك چهارم پيمانه
پنير خامه اي 500 گرم
شكر 225گرم
آب ليموترش 3 قاشق غذاخوري
خامه شيرين شده 350 گرم
مارمالاد جهت تزئين
1 ـ مخلوط كردن كره ي ذوب شده با بيسكوئيت خرد شده
2 ـ ريختن بيسكويت آماده داخل قالب
3 ـ ريختن پودر ژلاتين روي آب سرد
4 ـ زدن پنير خامه اي و شكر
5 ـ اضافه كردن آب ليموترش
6 ـ مخلوط كرد خامه ي فرم گرفته به مواد
7 ـ ريختن مواد آماده روي بيسكوئيت پرس شده
طرز تهيه :
بيسكوئيت پودر شده و كره ي ذوب شده خنك را مخلوط كرده و كف قالب كمربندي 23 سانتي متري ريخته و پرس كنيد و به مدت 30 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد . پودر ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و كنار بگذاريد تا اسفنجي شود سپس روي بخار آب قرار دهيد تا پودر ژلاتين حل و شفاف شود و پس از آن ، طرف را كنار بگذاريد تا خنك شود . پنير خامه اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يك دست شود . آب ليموترش را اضافه كرده و مخلوط كنيد. ژلاتين خنك شده را نيز به مخلوط اضافه كنيد.حال ، خامه ي شيرين شده فرم داده شده را مرحله اي اضافه كده و با ليسك به حالت دوراني مخلوط كنيد. مخلوط آماده را روي لايه ي بيسكوئيتي ريخته و سطح آن را صاف كرده و به مدت 3 تا 4 ساعت داخل يخچال قرار دهيد و در نهايت آن را از قالب جدا كرده و با مارمالاد و يا ميوه تازه ، تزئين كنيد.
نكته :
1 ـ توصيه مي شود در تهيه ي چيز كيك از قالب هاي كمربندي استفاده شود و با توجه به مقدار مواد لايه زيرين و رويه ، از قالب با ابعاد مناسب استفاده گردد به گونه اي كه ضخامت دسر حاصله ، متناسب گردد.
2 ـ بهتر است از بيسكوئيت شيرين جهت لايه ي زيرين چيز كيك ، استفاده كنيد.
3 ـ براي بهتر خارج كردن چيز كيك آماده شده از قالب ، كف قالب كمربندي را مي توان با فويل پوشاند.
4 ـ در صورتي كه لايه زيرين چيز كيك ديواره هاي قالب را نيز بپوشاند ،نيازي به چرب كردن كف قالب نيست.
منبع:هنر آشپزي 72